2777
2789

سلام 

میشه کمک کنید برای خرید لباس پسرونه دو سال کجا برم که مدلهای خاص و قشتگ داشته باشه 

به غیر از جنت و هفده شهریور این دو جا رفتم خیلی جالب نبودن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاساژ آبشار 

بلوار معلم

فروشگاه همایون مجتمع خورشید

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

فردوسی واقعا چیزای شیکی داره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

پاساژ فردوسی خیلی خوبه تنوعش زیاده اخر طلاب

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی

معلم 6. برج آبشار. 

یه پاساژ کوچیکه کلش لباس بچه س. خیلی هم جنساش قشنگه. 

آرمیتاژ هفت تیر هم چیزای قشنگ داره ولی قیمتش زیاده. 

اون پاساژهای اول طرقبه هم تا دلت بخواد بچگونه ی قشنگ دارن. چندتاشون که صرفا لباس بچه فروشین فقط. 

اول از همه آبشارو برو. مطمنم چیز خوب گیر میاری. خیلی اجناس متنوع و قشنگ داره

ممنونم  مغازه زیاد داره یا فقط یکیه

چند تاست

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم