2777
2789
دقیقا

در کل افکار و نظر آدما متفاوته ولی مثلا دوستی که طرف مقابل میگه حالا با هم باشیم که ببینیم بعدش چی میشه یعنی عملا هیچ هدفی برای رابطه نداره خوب نیست مثلا سه چهار سال با طرف باشی آخرش هم ول کنه بره این بده ولی مثلا اگر با قصد آشنایی بیاد جلو برای ازدواج اون ،حداقل هر دو میدونن برای چی دارن با هم وقت میگذرونن و آشنا میشن اگر هم آخرش نشه به اون شکل ناراحت نمیشن یا بخوان ضربه بخورن چون توی یه چارچوب پیش میرن و حد و مرز دارن برای رابطشون همه چیزا رو میسنجن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بالاخره بیرون رفتن با یکی دیگه گردش حساب میشه

خب به حساب گردش گذاشته نمیشه،شما رفتید یک محلی که بتونید باهم صحبت کنید،تودوستی باهم میرند بیرون ،سینما،رستوران و...وبعدازچندماه فقط وابسته همدیگه میشند اتفاقا تواین مواقع احساساتی عمل میکنند ولی توشناخت به دورازاحساسات قراره چندجلسه باهم آشنابشند نه که به قصدتفریح برند ،وبعدازچندجلسه آشنایی متوجه میشند به هم‌میخورند یانه؟ولی تودوستی ۳ساله باهم دوستند هنوزنمیدونند براچی؟اصلا پیشنهادازدواجی نیست وهمینطوری باهمند

چرا بی ارزش بودن😐

چون هیچگونه تعهدی نسبت طرف مقابل از نظر عرفی و قانونی ندارد 

و طرف مقابل براحتی میتونه هر کاری دلش میخاد بکنه حتی اگه اون باعث لطمه به عواطف یا حتی روان و جسم شما باشه

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

یعنی سنتی آدم ازدواج‌ کنه با کسی که نمیشناسه😐

سنتی اول میان خواستگاری خانواده ها درجریان هستنرضایت کامل دارن 

شما میدونی قطعا نیت ازدواج هست 

و بعد شما دوران اشنایی و نامزدی میگذرونی برای شناخت و اینکه علاقه مند بشی

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

سنتی اول میان خواستگاری خانواده ها درجریان هستنرضایت کامل دارن  شما میدونی قطعا نیت ازدواج هست ...

نمیدونم چرااینجا فکرمیکنند کسانی که سنتی ازدواج میکنند نمیتونند چندماه باهم آشنا بشند،انگاردوران ماقبل تاریخ هستیم که عروس وداماد تاشب عروسی هم رانمیدیدند،الان دیگه قرن ۲۱

نمیدونم چرااینجا فکرمیکنند کسانی که سنتی ازدواج میکنند نمیتونند چندماه باهم آشنا بشند،انگاردوران ماق ...

منکه میگم اشنا میشن 

من خودمم سنتی اومدن خواستگاری سه ماه درمرحله ای اشنایی خودمون و خانواده ها بودیم میخاستیم جشن بگیریم و رسمیش کنیم که نامزدم فوت کرد

یعنی سنتی آدم ازدواج‌ کنه با کسی که نمیشناسه😐

اونم ی مدت بر آشنایی دارن اکثرا مثل قدیم نیست که ندیده  بری بشینی سر سفره عقد 

ی مدت با رفت و آمد خانوادگی یا حالا بیرون این ور اون ور همدیگرو می شناسین با چشم باز و بدون درگیر شدن احساست میری جلو الان بچه ها3 سال 7 سال باهم هستن خیلی ها ش می فهمن طرف سرکارشو ن گذاشته یا چون رسما تعهدی نداره با یکی دیگه آشنا شده دختر پسرم نداره اون آدم چقدر ضربه می خوره 

ولی وقتی با یکی آشنا شی نه در حد دوستی  حالا یا خودتون آشنا شین یا کسی معرفی کنه در ی حد مقبولیت باشه از هر لحاظ بعد ی مدت اگر با هم تفاهم داشتین  میرین مشاوره این منطقی تره 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
در کل افکار و نظر آدما متفاوته ولی مثلا دوستی که طرف مقابل میگه حالا با هم باشیم که ببینیم بعدش چی م ...

تو دوستی حتی اگر یکیشون قصدش ازدواج باشه دیگری به دروغ می تونه خودشو مشتاق ازدواج جا بزنه دوست خودم چند سال با پسری بود آخر بهش گفت ما به درد هم نمی خوریم پسره داغون شده بود می گفت من هرجا رفتم تو دوستام به عنوان نامزدم معرفیش کردم هر کاری کردم که نامزدم بعد همچین کاری کرد باهام البته هستن کسانی که ازدواج می کنن خیلی زن و نردارو دیدم ولی خیلی کورکورانه ست چون درگیر احساساتش شده و چشم بسته داره سواری میده  من خودمم زنم  نمی خوام بگم به زنش محبت نکنه یا چیزی نخره ولی نه وقتی خودش ماشین نداره نامزدی که ماهی ی بار می بینش انتظار ماشین داشته باشه به نام خودش یا ازین جور چیزها میگیم اصلا بذار ببین باهم میرین زیر ی سقف بعد ماشین با قرض و قسط بخر بنداز زیرپای دختره یا کلا همه رسما به نفع خودشون گرفتن کلا منطق تعطیل

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
تو دوستی حتی اگر یکیشون قصدش ازدواج باشه دیگری به دروغ می تونه خودشو مشتاق ازدواج جا بزنه دوست خودم ...

کلا توی این جور روابط باید احتیاط کرد و مواظب بود چون واقعا فرقی نداره دوستی هدفدار و سنتی به اون شکل چون داخل هر دو میشه آخرش اصلا با هم تفاهم نداشته باشن یا بعد چند جلسه پشمیون بشن یکیشون  یا موقع نامزدی بهم بزنن و....  وقتی هم اسم شناخت روشه یعنی نباید همون اول درگیر احساسات شد و باید کنترل شده باشه ،چون کلا شناخت آدما و هدفشون خیلی سخته همه اولش سعی میکنن بهترین خودشون نشون بدن یا تظاهر کنن و عیباشونو بپوشونن یا حتی بعد یه مدت عوض بشن یا تازه چهره‌ه واقعی خودشون نشون بدن ،توی هر چیزی باید تعادل باشه چه مسئله مالی و خوبی کردن به اون شخص یا احساسی باید در حد ظرفیت و لیاقت اون آدم باشه  و انتخاب درست باشه  شناخت هم زمان میخواد یکی دو ماهه بدست نمیاد روانشناسا تازه میگن چهار ماه حداقل حالا بسته به شرایط میشه یکی رو زودتر شناخت یا اصلا ملاکاتو مبینی نداره یا یه رفتارش زننده هست مثلا همون ماه اول تموم میشه 

مخالف

دخترای عزیز گروه نماز دارم واتساپ 🌺🌺🌺یک شمالی اصل(گیلانی_مازندرانی)  عاشق کشورمم💙   افتخار میکنم که دختر روستام🕊  یه روز تو دل تابستون،سیل میبارید از آسمون،توی اون بارون،دختری به دنیا اومد،که اسمش شد وارش،وارشی که سابقه نداشت وسط تابستون اونطور بباره،من اون دخترم،دختر اون بارون،وارش آسمون...به دنیا اومدنم معجزه بود،به قول مارجانم خودِ خودِ وارش بود💜💜💜هیچ وقت به قدرت خداوند شک نکن🤗 🚫آقایون لطفا نه لایک کنن نه ریپلای کنن و نه در تاپیک هام شرکت کنن🚫 با تشکر

راستش نه، بی جنبه بازی در میارن و میزنن تو خط عشق و عاشقی، گند میخوره به روابط دوستانه

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.