2777
2789

میشه در موردش توضیح بدید؟چقدر زمان برد تا نتیجه گرفتید؟یعنی از صبونه تا شام هیچی نمیخوردید؟

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه نه ولی خوب یکی از دوستان حسابی لاغر شده بود گفت صبحانه مفصل ناهار ی کم فقط در حد پروتیین مثل گوشت مرغ یا ماهی بدون نون و برنج یا تخم مرغ شام باز هرچی دوست داشت می‌خورده

لاغر میشی ولی چندتا دیگه مریضی سراغ آدم میاد..کمتر بخور بیشتر ورزش کن. حذف نکن 

دقیقا 

اکثر کسایی که رژیم غیراصولی گرفتن دچار ضعف عضله و ضعف اعصاب شدن یه جورایی بدن رو نابود کردن

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

2تا 3 هفته اول سخت بود تا عادت کنم ولی بجای ناهار سویق جو و میوه میخوردم میشه ناهار کم کم ول کرد اگه یدفعه سخت بود ولی من یدفعه ول کردم بعدها عادت کرده بودم اصلا گشنم نمیشد تا شب شامم کم شده بود ولی شکمم تخت تخت شد 

عزیزم ترک ناهار عوارض نداره که هیچ کلی فواید هم داره

ترک هر کدوم از وعده های غذایی ضرر داره برای بدن .اگه طولانی بشه..کمترینش لرزش دستها. ضعف و بیحالی ووو..یدونه پزشک یا متخصص واقعی نام ببر که توصیه کرده به حذف وعده های روزانه 

2تا 3 هفته اول سخت بود تا عادت کنم ولی بجای ناهار سویق جو و میوه میخوردم میشه ناهار کم کم ول کرد اگه ...

اره منم برای اب شدن شکم شنیدم بهترین راه حذف ناهاره

ترک هر کدوم از وعده های غذایی ضرر داره برای بدن .اگه طولانی بشه..کمترینش لرزش دستها. ضعف و بیحالی وو ...

من توی توصیه های طب سنتی دیدم