2777
2789
😂😂🤣🤣🤣...بی ادب منحرف😂😂 دوسپسری که رابطمون جدی باشه فقط محسن بود..ولی واسه سرگرمی زیاد بودن😂 ...

🤣🤣🤪

واسه سرگرمیا منظورم بود.وایسا ماشین حساب بیارم بشمر😝

🖤میدونی چی از همه سخت تره؟با دیدن عکسش که داره میخنده تو گریه ات میگیره...🖤 حال ندارم برات توضیح بدم،،،قضاوتم کن بره...🖤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

🤣🤣🤪 واسه سرگرمیا منظورم بود.وایسا ماشین حساب بیارم بشمر😝

😂😂😂🤣🤣🤣اخ😆😆😆

زیاد بودن  نزدیک ۲۰تا😐نمیدونم یادم نی چندتا بودن😂😂🤣🤣🤣

ولی اونجوری نبوده🤣🤣🤣در حد چتای معمولی😂😂زهرا تاحالا دوسپسر داشتی؟

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
😂😂😂🤣🤣🤣اخ😆😆😆 زیاد بودن  نزدیک ۲۰تا😐نمیدونم یادم نی چندتا بودن😂😂🤣🤣🤣 ولی اونجوری ...

ماشاا...🤣😂

نه متاسفانه یا خوشبختانه،ولی تا دلت بخواد کراش میزدم رو پسرا😝😛

🖤میدونی چی از همه سخت تره؟با دیدن عکسش که داره میخنده تو گریه ات میگیره...🖤 حال ندارم برات توضیح بدم،،،قضاوتم کن بره...🖤

ماشاا...🤣😂 نه متاسفانه یا خوشبختانه،ولی تا دلت بخواد کراش میزدم رو پسرا😝😛

اخی😆😆زهرا تاحالا واقعی عاشق شدی..واقعیااا😂😂

من رو یکی کراش دارم🥺🥺خودش نمیدونه ولی چندساله دوسش دارم..وقتی میبینمش دلم میلرزه😂😂اسمش احسانه😍😍😆😆

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
اخی😆😆زهرا تاحالا واقعی عاشق شدی..واقعیااا😂😂 من رو یکی کراش دارم🥺🥺خودش نمیدونه ولی چندساله دوس ...

عاشق که شدم ولی واقعی بودنشو نمیدونم😕

اخی😆😆زهرا تاحالا واقعی عاشق شدی..واقعیااا😂😂 من رو یکی کراش دارم🥺🥺خودش نمیدونه ولی چندساله دوس ...

بازم ماشاا...😅

عاشق که شدم ولی واقعی بودنشو نمیدونم😕

یعنی چی نمیدونی مگه میشه..😂😐

بازم ماشاا...😅

اخی😂😂مرسی...تو محله قبلی که بودیم زیاد میدیدمش☹الان تقریبا ۵ماهی میشه بیخبرم ازش..😂😂احسااااننن کجایییی😂😂😂

زهرا بدجورررر کراشم روش🤧🤧😆😆😆

یعنی چی نمیدونی مگه میشه..😂😐

آخه چند سال فکرم درگیرش بود فکر میکردم خیلی عاشقشم ولی بعد ازدواجم اصلا یادم نمیافته و دیگه حسی بهش ندارم.

آخه چند سال فکرم درگیرش بود فکر میکردم خیلی عاشقشم ولی بعد ازدواجم اصلا یادم نمیافته و دیگه حسی بهش ...

اخی🥺🥺اون میدونست..الان چیکار میکنه