2777
2789
عنوان

شلختگی خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم رو‌تمیزی خونه خیلی حساسه بعد منم یه مشکلی دارم،من ۷،۸ سال شاغل بودم الان خیلی از تو‌ خونه موند ...

درکت میکنم😐اصن واسه شاغلا خونه دار شدن و کار خونه کردن یه طوریه که انگار زندگی نمیکنی مردگیه😢

من مشکلم اینه که از تو خونه موندن خسته شدم دوس دارم برم سر کار واسه همین،بعضی روزا این قد کسل میشم ک ...

باید عاشق خونه و روز مرگی هاباشه تا سخت نگذره خونه به من آرامش میده زیاد بیرون و دوست ندارم البته الان بچه دارم دوتا سرم شلوغه

اخه نمیدونم چرا احساس نمیکنم کار مفیدیه؟شاید چون توش درامد مستقل و‌روابط اجتماعی نیست

ببین خونه تمیز آدم رو سر ذوق میاره، شروع کن به خونه خودت برس، به اصطلاح فنگ شویی کن بذار انرژی مثبت همه جا پخش بشه، با شوهرم آشتی کن و از دلش در بیار بعدم برای ساعتایی که خونه هستی برنامه‌ریزی کن، یه کار تو خونه راه بنداز، هرچی کسل باشی بدتره

God help me to be strong enough not to lie to myself 
اگر اینقدر تو خونه موندن اذیتت میکنه خوب با شوهرت صحبت کن راضیش کن دوباره برگردی سر کار

اون حرفی نداره عزیزم،هنوز کار مناسب پیدا نکردم دنبال کارم .لطفا دعا کن برام جور شه