2777
2789
عنوان

شلختگی خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 78 پست

خوب اشکالی نداره سخت نگیر اونا که اولین بارشون نبوده اومدن خونتون قبلا هم حتما اومدن میدونن که شلخته نیستی تو هم که بهشون گفتی آب قطع بوده و خونه بهم ریخته هست از نظر من اشکالی نداره مگه حالا خودشون همه روزا خونشون برق میزنه خودتو اذیت نکن شوهرت چقدر حساسه بهش بگو مرد رو چه به این حرفا این کارا زنونه هست دخالت نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چی کار کنم یه جور برخورد میکردن که،انگار دلشون میخواست بیان،نه میگفتن نه ،نه میگفتن اره،تکلیف منو ...

وقتی اب نداری غذا نداری اصن نباید لفظ میدادی الکیم دعوا کردین حالا شلخته بود تمیز میکردی دیگه اتفاق مهمی نبود که

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
خوب اشکالی نداره سخت نگیر اونا که اولین بارشون نبوده اومدن خونتون قبلا هم حتما اومدن میدونن که شلخته ...

همسرم رو‌تمیزی خونه خیلی حساسه بعد منم یه مشکلی دارم،من ۷،۸ سال شاغل بودم الان خیلی از تو‌ خونه موندن خسته شدم،احساس غیر مفیدی بهم دست داده واسه همین،بعضی روزا این قدر کسل میشم دوس ندارم کارخونه بکنم

برا من پیش اومده منتها برعکس شما😂😂😂😂

با دوستامون بیرون بودیم❤

رفتنی سر یه چیزی برگشتیم که شوهرم از شوهرش بگیره

هرچقد پسره اصرار کرد بریم خونشون نرفتیم😅

البته خانومشم ۲بار گفت بیایین ولی من میدونستم خونش حسابی بهم ریختس و هول کرده دستپاچه شده....🍁

بخدا یواشکی به شوهرم گفتم نه نریم الان شرایطشو نداره😉

دیگه طرف خودش باید بفهمه مادرشوهرت کارش زشت بود🍂

برا من پیش اومده منتها برعکس شما😂😂😂😂 با دوستامون بیرون بودیم❤ رفتنی سر یه چیزی برگشتیم که ش ...

😢😢اصلا دوست نداشتم با شوهرم دعوا کنم خیلی ناراحت شدم

عقلمو از دست دادم یه لحظه این همه پول غذا دادم اعصابم خورد شد اخرشم با همسرم بحثم شد

اشکال نداره پیش میاد ولی اگه بچه نداری عادت کن صبحا نیم ساعت وقت بزار منم خیلی شلخته بودم اوایل نیم ساعت تندتند کاراهاتو بکن تمومه من تایم گذاشتم یه ساعت نشده هر چیم برمیداری بزار سرجاش ظرفارو دونه دونه بشور نسکافه و قهوه بخور صبحا یا هایپ یا شکلات تلخ 

اشکال نداره پیش میاد ولی اگه بچه نداری عادت کن صبحا نیم ساعت وقت بزار منم خیلی شلخته بودم اوایل نیم ...

من مشکلم اینه که از تو خونه موندن خسته شدم دوس دارم برم سر کار واسه همین،بعضی روزا این قد کسل میشم که حوصله کارای خونه رو ندارم شما حس غیر مفیدی نمیکنید؟فقط تو‌خونه کار کنید؟

همسرم رو‌تمیزی خونه خیلی حساسه بعد منم یه مشکلی دارم،من ۷،۸ سال شاغل بودم الان خیلی از تو‌ خونه موند ...

خوب اشکالی نداره همه خانوما یه روزایی کسل میشن به خودشون استراحت میدن به نظر من زیاد سخت نگیرین اونا شما رو میشناسن و قبلا خونه زندگیتونو دیدن میدونن شلخته نیستین شما هم که بهشون توضیح دادین هیچ ایرادی نداره مهم قلب مهربونتون هست که دلتون براشون سوخته خسته بودن آوردینشون خونه بهشون ناهار دادین به شوهرتون بگین من دلم براشون سوخت آخه گناه داشتن خسته و گرسنه تا برن خونه هلاک میشدن اینجوری شوهرتون هم حتما پشیمون میشه از حرفی که بهتون زده و بهتون افتخار میکنه

همسرم رو‌تمیزی خونه خیلی حساسه بعد منم یه مشکلی دارم،من ۷،۸ سال شاغل بودم الان خیلی از تو‌ خونه موند ...

خب به خونه برس این خودش مفیدترین کار دنیاست

God help me to be strong enough not to lie to myself