2777
2789

بچه ها من دوره ی اموزش انلاین رنگ و لایت دارم براتون تو تلگرام

یه دوره بی نظیر از تدریس انواع تکنیک ها ، انواع لایتها و بالیاژها

قوانین طلایی ترکیب رنگ روی موی عادی و موی دکلره شده ، کاتالوگ خوانی

روشهای کم خطر احیای موی اسیب دیده ، کار با موهای سفید و مطالب دیگه ... دوره ی اموزش تون با چند تا مطلب تموم نمیشه و دائم تمرین و مرور و نکته داریم ...

این دوره رو از دست ندین

هزینه ی هنگفت ارایشگاه تو جیبتون میمونه و خودتون اوستاکار میشین و از دنیای رنگ ها لذت میبرین

از سال ۹۳ تاپیک پاسخ به سوالات ارایشی پیرایشی مخصوصا رنگ مو دارم اگه سوالی دارین یا ثبت نام میخواین بکنین به تاپیکم بیاین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/726421/آلبالو-و-پاسخ-به-پرسش-های-آرایشی-پیرایشی-بفرمایید-تو?postId=220539214

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

البالو جون ادرس پیجت یا کانال تلگرامت میدی؟من میخوام شرکت کنم

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم هزینه اش یک میلیون تومنه ، که بعد لینک کانال تلگرام رو میدم خدمتت

عزیزم چه چیزایی رو اموزش میدی؟

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵
عزیزم چه چیزایی رو اموزش میدی؟

از رنگ کردن عادی شروع کردم تا پیشرفته ترین لایتها و امبره بالیاژها ، از اموزش بوتاکس و روغن تراپی تا اشنایی با مواد و بعد هم که قوانین ترکیب رنگ برای موی عادی و موی پایه دار که بتونین کاتالوگ رو بخونین تن رنگها رو تشخیص بدین خودتون استاندارد ترکیب کنین و ترکیبات مختلف بسازین ، پایه دار شدن مو با دکلره بدون دکلره ، ترمیم دکلره ، ترمیم لایتها ، پاک کردن رنگهای دردسر ساز و خیلی نکات دیگه ، هر چیزی که به عنوان اموزش رنگ و لایت لازمه اوردم ، کانال هم دائمیه پر از متن و عکس و فیلم که هر وقت بخواین برید دوباره مرور کنین  ، دائم مطالب جدید هم میذارم اموزشی به روز بشه میذارم مطلب جدیدی بیاد میذارم 

برای پیجم هم دارم مطالب دیگه اماده میکنم که  بذارم مثل قوانین گریم ، اموزش کوتاهی مو و ... که خودتون از عهده ی کار بربیاین یعنی حتی یه دختر هم بتونه برای عروسیش خودشو ارایش کنه اگه نمیتونه ارایشگاه بره

دیگه هر چی دستم بیاد و بتونم تو این وضع اقتصادی کمک کنم به بقیه انجام میدم اگه خدا بخواد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
از رنگ کردن عادی شروع کردم تا پیشرفته ترین لایتها و امبره بالیاژها ، از اموزش بوتاکس و روغن تراپی تا ...

من حتما میخوام شرکت کنم ولی فعلا اینقدر پول ندارم عزیزم امیدوارم تا بعد عید هم دوره هات باشه تامن پولم جمع بشه ❤