2777
2789
عنوان

قرص اورژانس ضرر دارع یا ن

135 بازدید | 13 پست

سلام خانما من تو عقد رابطه داشتم چندین بار قرص اورژانس خوردم از ترس ک خدایی نکرده باردار نشم الان شش ماه ازدواج کردم جلوگیری هم نمیکنم شوهرم میخواد زودتر بابا بشع فک میکنم بخاطر تاثیر قرص اورژانس هس درسته یا ن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیادی عجله داره 😄ولی از مامان من ب تو نصیحت هیچ وقت زودی بچه نیارید میگه باید زن و شوهر کیف زندگی ببرن خودم میدونم منم اضافی بودم 😁

تاریکترین شب ها! درخشان ترین ستاره هارو میسازه.💛🌞🌙⭐

زیادی عجله داره 😄ولی از مامان من ب تو نصیحت هیچ وقت زودی بچه نیارید میگه باید زن و شوهر کیف زندگی ب ...

منم میگم زوده منو قسم میده جون داداشم ک قرص چیزی نمیخوری گفتم ن بخدا میگه چون من بچع دوس دارم ی رویاهای داره وای خخ

نمیدونم من فک میکردم بخاطر اون هست

نه گلم تا ۶ماه اقدام داشتی بارداری نشدی میتونی از این به بعد بری دکتر تا معاینه و برسی کنه انشالله که زود باردار میشی

پسرام نفسام   خدایا خودت مواظبشون باش  عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید  
نه گلم تا ۶ماه اقدام داشتی بارداری نشدی میتونی از این به بعد بری دکتر تا معاینه و برسی کنه انشالله ک ...

انشالله مرسی عزیزم من میگم تا ی سال نمیرم دوکتور اگ نشد ب بعدش میرم 

انشالله مرسی عزیزم من میگم تا ی سال نمیرم دوکتور اگ نشد ب بعدش میرم 

اره بابا حالا عجله نکن چون تازه عروسی کردید 

پسرام نفسام   خدایا خودت مواظبشون باش  عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید  
اره بابا حالا عجله نکن چون تازه عروسی کردید 

همش خانوادش میگن خانمت باردار نشد اونم میگه ن فعلا نمیخوایم پیش خودم ک میاد همش میگع چرا نمیشه نکنه مشکل دارم چون باشگاع میره وقرص امپول زیاد مصرف میکنه میترسه

همش خانوادش میگن خانمت باردار نشد اونم میگه ن فعلا نمیخوایم پیش خودم ک میاد همش میگع چرا نمیشه نکنه ...

اصلا توجه نکن منم تازه ازدواج کرده بودم خانواده شوهرم خییییلی اصرار میکردن که بچه بیار چرا نمیاری فلانی میگه پس عروست بچه نمیاره فلانی عروسش بعد شما عروسی کرده الان حامله است ولی برای من مهم نبود فقط میگفتم نه فعلا نمیخواییم آخه سنم کم بود ۳/۵ سال بعد عروسیم آوردم خیلی هم راضی ام اگه باز برگردم به قبل همین کارو میکنم 

خودت و همسرت چندسالتونه

اصلا توجه نکن منم تازه ازدواج کرده بودم خانواده شوهرم خییییلی اصرار میکردن که بچه بیار چرا نمیاری فل ...

خب الان چندتا دارین خدا نگهش دارع منم اصن برام مهم نیس ک چی میگن چی نمیگن مادرشوهرم هرکی زنگ میزنه بهش میگه عروسیت باردار نیس میگه ن قرص مخوره اینقد حرصم میگیرع ب شوهرم میگم بهش بگو دخالت نگنه زنده گی خودمه نمیخورم فقط بخاطر شوهرم چون عاشق بچع عس میگم هروقت خدا بده دوکتورک نمیررم من ۱۹شوهرم۲۳سالشه

خب الان چندتا دارین خدا نگهش دارع منم اصن برام مهم نیس ک چی میگن چی نمیگن مادرشوهرم هرکی زنگ میزنه ب ...

الان دوتا پسر دارم منم وقتی تازه ازدواج کردم خودم تازه رفته بودم ۱۶شوهرمم ۲۴بود 

بچه اولم رو ۱۹اوردم دومی هم خداخواسته شد ۲۲بودم اومد  

آره بابا اصلا عجله نکن من الان ۲۵سالمه ۲تا بچه دارم ناشکری نمیکنم خداروصدمرتبه شکر ولی الان دوستام یا مجردن یا تازه ازدواج کردن 

همیشه به شوهرم میگم خوب شد اولش زود نیاوردم وگرنه الان سومی هم اومده بود