2777
2789
عنوان

دلم از مادرشوهرم پره

258 بازدید | 5 پست

من دختری هستم که سیاست بقیه رو ندارم یعنی ادمی نیستم که بازبون بقیه رو رام کنم دلم شکسته چون مادرشوهرم این اخیراخیلی اذیتم کرده همش باحرفاش زجرم میده حرفاش زیاده ولی بیشترین حرفش که تو دلم مونده این بود که داشت با مادرش حرف میزد که البته فک کرد من خوابم ولی درحالی که من میشنیدم میگفت که من پسرمو تو چاه انداختم دختر فلانی برایه پسرم خیلی خوب بوده و اینکه اون دختر پرستار هستش در حالیکه همین شوهرم نزاشت درس بخونم یا همش نداری پدرمو تو سرم میزنه نمیتونم جلوش وایستم چون خیلی ادم کینه ای و بدی هستش و تا یک بی احترامی منو اذیت میکنه دلم پره از حرفاش خدایا خودت جوابشو بده

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
دل کی پر نیس

منو خیلی اذیت میکنه همش دنبال یک چیز میگرده که منو از چشم شوهرم بندازه حتی اگه از دستش بربیاد برایه شوهرم زن دیگه میگیره

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این طبیعت مادر شوهراس خودتو بزن ب بیخیالی سعی کن شوهرتو بکشونی سمت خودت اصلانم به این حرفا توجه نکن یاذ بگیر قوی باشی بااین حرفا ابروتم حتی کج نشه پیششون ... کاری کن اون دختره پیش شوهرت از چشم بنذازی مصلا مادرشوهرم میگف فلانی لیسانس بود ماسین داشت حقوق بگیر انقذر جلو شوهرم مسخرع کردم حرف دخترع میش احساس میکنه باعث ابرو ریزیش بودع دخترع

نگید 
این طبیعت مادر شوهراس خودتو بزن ب بیخیالی سعی کن شوهرتو بکشونی سمت خودت اصلانم به این حرفا توجه نکن ...

شوهرم میگه که منو دوس داره و طرف منه ولی میترسم با کارایه مادرشوهره بره یک زن دیگه بگیره