2777
2789
عنوان

خاطرات خنده دار نی نی هاتون بگین با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 23 پست
تو اشپزخونه بودم هرچی دنبال پسرم گشتم نبود تو اتاق و اینا انقد صداش زدم دیدم کلش از پشت تلوزیون دید ...

خدا هردو برات حفظ کنه، این جور مواقع سریع ازشون عکس بگیر بزرگ شدن بهشون نشون بده

🤵‍♀️💗🕊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاک کردی ؟ 

دوباره میزاری ؟

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅

خواهرزادم دختره الان 14سالشه سه ساله ک بود دور هم نشسته بودیم طفلی بچه یک باد شکمی درداد..یکی گفت اااچی بود!!طفلی بچه یک مکثی کرد بعدش با همون زبون شیرین بچگیش گفت..جیغ پیپی بود!!! منفجر شدیم از این جواب باحالش..اون یکی خواهر زادم هم پسره اونم توی همین سن وسال بودیوقتای ک واسش آب میوه میخریدیم واسش از روی جلدش توضیح میدادیم ک این آبمیوه است با طعم پرتقال..موز یا هرچی...سر صبحونه بودیم قالب کره رو برداست ونگاه کرد و گفت .کره با طعم گاو..!!😅😅😅

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 
خواهرزادم دختره الان 14سالشه سه ساله ک بود دور هم نشسته بودیم طفلی بچه یک باد شکمی درداد..یکی گفت اا ...

وای چقدر خلاق بوده ، میتونه از این خلاقیت استفاده کنه

🤵‍♀️💗🕊
خدا حفظش کنه برات💖

ممنون عزیزم زنده باشی 🌹🌹🌹

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد))