2777
2789
عنوان

مربی رانندگی

129 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها من سه ساله حدودا گواهینامه گرفتم ولی شوهرم اصلا بهم ماشین نداد الان سه هفتس برام ماشین خریده و چندبار باخودش رفتم میگه خیلی ایراد داری بعد یکبارم توی سربالایی گیر کردم خیلی ترسیدم الان خیلی حس بدی دارم ک ماشینم تو پارکینگه ولی نمیتونم برم

میشههه ی مربی خانم حرفه ای تو تهران(ترجیحا کسی که تا تهرانسر بیاد بهم معرفی کنید)؟؟؟؟؟خواهش میکنم خیلی حس بدی دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم ولی تایماشون خیلی بده ،بعد الان یدونه فقط تونستم مربی مرد واسه پنجشنبه بگیرم یدونه واسه یکشنیه ...

منم تهران نیسم ک بشناسم 

ولی چن جا دیگ بپرسی خوبه 

کاربریم اسم خودم نیس اسم دختر خاله خوشگلمو گذاشتم  
رفتم ولی تایماشون خیلی بده ،بعد الان یدونه فقط تونستم مربی مرد واسه پنجشنبه بگیرم یدونه واسه یکشنیه ...

کلی پیج تو اینستا هس بزن میاره همشون زن و تهرانن حرفه ای هم هستن

واس فروش رفتن خونمون دعاکنید عزیزان🥺😫🌹

من یه مربی خانم میشناسم، مربیم خودم هستن، توو تهران، خانم عبدالله زاده، مربیه خیلی خوبی هستن، با نکته هایی که میگن کاری میکنن که رانندگی براتون آسون شه، اعتماد به نفستونو بالا میبرن، منم برای رانندگی مشکل داشتم خداروشکر الان خیلی بهتر شدم، اگر تمایل داشتین بگین شمارشونو میفرستم