2777
2789
عنوان

کسی برگ انجیری داره.کمک😔😔

385 بازدید | 11 پست

من قلمه برگ انجیری خریدم پر ریشه بود از فردای روزی که اوردمش داره پژمرده میشه 

اگه سر در میارین لطفا کمکم کنین

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوگل سرچ کن...شاید قهر کرده

سرچ کردم ولی شرایطی که نوشته رو رعایت کردم

نمیدونم چیکار کنم

دلم براش میسوزه

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
آبش و هر روز عوض کن خیلی نور نداشته باشه جایی که قلمه رو گذاشتی خیلی هوا نخوره منظورم آبش اگر توی خ ...

دیدم بی حال شده ۳روز پیش گذاشتمش تو خاک

دیدم بی حال شده ۳روز پیش گذاشتمش تو خاک

شاید غیر منطقی بنظر بیاد ولی باهاش صحبت کن..موسیقی بی کلام بزار برای گلت....من همیشه اینکاراو میکنم

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد                                                         به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد
عکسش و بفرست بعد ریپلایم کن

شاید غیر منطقی بنظر بیاد ولی باهاش صحبت کن..موسیقی بی کلام بزار برای گلت....من همیشه اینکاراو میکنم ...

من هر روز با گلام حرف میرنم و قربون صدقشون میرم

بزارش توی آب 

ترجیحا شیشه ای اگر شیشت شفاف دورش کاغذ بپیچ بعد دور ساقه که توی آب اگر گشاده پلاستیک بپیچ مثلاً گذاشتی تو پارچ دور پارچ کاغذ بعد هم دهانه پارچ و بپوشپن تا حدودی 

هر روز آبش و عوض کن 

بعد از دو ماه توی خاک سبک بزار 

یک دونه صلوات واسه همه ی دلتنگا