2777
2789
عنوان

با شوهرم شب رفتیم قبرستون🥺🥺

728 بازدید | 41 پست

پدرشوهرم ۹ماهه فوت شده  خیلیییی مرد خوبی بود انقددد دوسش داشتم ک انگار بابای واقعیم بود کلی خوبی در حقم کرد از وقتی مرده افسرده شدم‌مدتها بود اجازه نمیدادن برم سرقبر چون باردارم بودم امشب از بس گریه کردم شوهرم عصبی شد گفت بلند شو بریم باهم رفتیم فاتحه‌خوندیم و اومدیم خیلی بهتر شدم 

اما مامانم فهمید خیلی داد و بیداد کرد ک بارداری چرا رفتی برا بچت بده😔

بعد از اذان مغرب رفتیم چندنفرم بودن اونجا 

منتظرتیم خوشگل مامانی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اشکالی نداره رفتید اروم شدی دیگه 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
اگه یه وقت میترسیدی خوف میکردی خدای نکرده واسه بچه اتفاقی میفتاد چی؟!😐

ن نترسیدم چون فضاش روشن بود البته پدرشوهرم قسمت خانواده شهید دفن شده چون خودش جانباز بود و جاشون همیشه چراغ یا فانوس روشن هس

منتظرتیم خوشگل مامانی😍

عه ما خانوادگی بارداریم تازه غسالخونه هم میریم 

میت میشوریم 😄 منم همین سه روز پیش رفتم قبرستون 

مادرتون نگرانه چون مادره

بهش احترام بذار اما حرفشم لازم نیست باطل کنی

بگو باشه دیگه نمیرم،در ثانی چطوری مادرت فهمید🤔 بیخیال خوب کردی رفتی

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.

قدیمیا میگن شب نرید.حتما دلیلی داره.

کلا همه اکثرا قبل غروب میرن میتونستی ظهر بری.

به هر حال دیگه فکرشو نکن و نرو 

اگر بی قراری میکنی براش قراان بخون اینکه الکی گریه کنی و افسرده شی هیچ سودی ب اون نمیرسونه . هر وقت دلتنگ شدی دو تا نماز یا یکم قران بخون تا کلی خوشحالش کنی و دلت اروم بشه.

مطمین باش از اینکه توهم رفتی اونجا با این شرایط نارلحته

این صفحه متعلق به من