2777
2789

چرا ادما به خودشون اجازه میدن چهره دیگران رو مسخره کنن؟که وقتی از ادم سوال میشه هم احساس ضعف کنه

من ایرانی ام چشمام بادومیه ولی یه سری از ادما مسخرم کردن که افغانی؟(جسارت به افغان های عزیز نباشه )یا چینی و ژاپنی

خب گناه من چیه که چشمام بادومیه

نباید با اعتماد بنفس زندگی کنم؟چرا باید همش ترس پس زدن شدن و داشته باشم و نگران اینکه جامعه منو نپذیره و اگه پذیرفت مسخرم نکنن

منم تو سنیم که دوست داشتم مثل دوستای دیگم تایید بشم

چون بعضیا واقا بیشعورن و درک ندارن که چهره افراد دست خودشون نبوده...

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر عمه منم اینجوریه

خیلیم ناز و کیوته شوهرشم دندونپزشک پاسداره

غلط کرده اونی ک مسخره کرده

چشا کاسه خونه قفله به اسمونه .... غمات واسه منه خنده هات واسه اونه-----دلم از نبودنت خیلی وقته خسته شده دیگه...هرکی میاد قبل سلام دادن امارتو میده...باباهنرمند!!! یه شهر اثارتو دیده... خدا جوابتو میده--------------------------- به ما که نمیخوری حداقل 2تا پیک بزن ب دیوار بخوری  

یه راه بهت میگم صد درصد جواب میگیری : هرکی هرچی بهت گفت هر ایرادی گرفت دقیقا توام همون لحظه از یکی از نقصای ظاهرش ایراد بگیر لالمونی میگیره و ادب میشه 👌تضمینی 

والا چشم مدل بادومی خیلی هم قشنگه باید رو خودت و اعتمادبنفست کار کنی چون زندگی همینه همه جور آدمی هست داخلش با هزاران جور شخصیت و رفتار  نمیتونی مورد تایید همه باشی ،تو باید خودت قوی باشی بگی اتفاقا خیلی هم مدلش خوشگله وقتی بببنن خودت دوسش داری و اذیت نمیشی میببنن نمیتونن تو رو تحت تاثیر قرار بدن و بعضیاشون بیخیال میشن کم کم 

من در عجبم چقدر ادمها می تونند اعتماد به نفس داشته باشن در مورد دیگران نظر بدن

انسانها توی 

چهرشون 

مادر و پدر

کشورشون

هیچ دخالتی نداشتن

مشتی هستی ملوان کشتی هستی  پنج سال هستش پر قدرت پر از انرژی مثبت دارم از پدرم فلج هستش پرستاری می کنم   همه لوتیان می دونند که پرچم بالاس   اگر کسی ازت درخواست کمک کرد بدون قبلا از خدا درخواست کمک کرده و خداوند ادرس تورو بهش داده  ورزشکارم بدنساز باید همیشه قوی باشم تا بتونم از پس مشکلات زندگی بربیام.به جدم قسم من اون ادم وقیح دو زنه نیستم  من اصلا به روح مادرم ازدواج نکردم تا حالا موقعیت خیلی زیاد داشتم خداشاهده. ولی از جوونیم گذشتم از هوا و هوس گذشتم به خاطر پدرم.اون علی شکارچی داره تبلیغ نر بودن می کنه و چند همسری  من دارم تبلیغ انسان بودن می کنم و تک همسری.تو زندگیم هیچ وقت نذاشتم  حقی پایمال بشه.در خواست دوستی قبول نمی کنم من خستم اما می دونم که میرسم بالاخره من میسازم دوباره دنیامو یه نفره

چون بی ادب و وقیحند

عیب خودشونو نمی بینن و فکر می کنن کاملند

اهمیت نده و طوری رفتار کن که کسی اجازه نده به خودش درباره ظاهرت اظهار نظر کنه

روش درستی نیست ولی جواب میده که تو هم عیب ظاهر اونو به روش بیاری

مثلا اگه گفتن چشمات شبیه افغانیاست و قدشون کوتاهه مثلا، بگو تو هم قدت مثل فیلیپینیاست!