2777
2789
عنوان

کدوم یکی ازین جاری ها بدتر هستن

191 بازدید | 28 پست

از قصا تو یه ساختمون هستن همشون با هم در ظاهر خوبن 

خواهر شوهره  تو ساختمون سروصدا میکنه درو میکوبه وقت خواب و پله هارو گلی میکنه و در بد بودن شکی نیستو به هیچ صراطی مستقیم نیست 

زنداداش کوچیکه از لج کارای خواهرشوهره درو میکوبه و کارای خود خووهرشوهره رو   جبران میکنه و خووهرشوهره حرص میخوره 

ولی زنداداش وسطی عکس العمل نشون نمیده ولی وقتی خواهرشوهره نیست به اموالش اسیب میزنه مثلا فلان وسیلشو پنهانی  خراب میکنه که خواهرشوهره ناراحت بشه و .... .و زهرشو اینجوری میریزه 

بنظرتون کدوم از زنداداشه بدجنس تره و کارش بدتره؟

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

خواهرشوهره

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرشوهره

اون که گفتم صحیح 

ولی من جاری هارو پرسیدم

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

همشون ی جا بستری بشن ی جامعه در اسایشن

از بین جاری ها پرسیدم

همشون عین همن

کلا کسی که تلافی میکنه فرقی با اون شخص نداره

من خودم از تلافی متنفرم

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

امیدوارم خدا هر ۳ تاشون رو نجات بده

لطفا سوال تاپیکو جواب بدید