2777
2789

من ۲۰ سالمه و همسرم ۲۸....۳ ساله ازدواج کردیم و قصد اینکه بچه دار بشیم نداریم فعلا چون هنوز زوده...گفتیم حالا که قصدشو نداریم بریم دکتر تا مطمئن بشیم که مشکلی نداریم...رفتیم و دکتر ب من گفت ک من بخاطر اینکه سنم کمه نیاز به ازمایش ندارم فعلا...اما همسرم باید ازمایش بده...ازمایش داد و دو سه روز بعد جوابش اومد....دیروز بردیم پیش پزشک ازمایشش رو...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم همیشه پیش یه دکتر زنان میرم...از ایشون کمک خواستم گفتن باید بعد از عمل همسرم زودتر اقدام کنیم ب بارداری...اما من بچه نمیخوام تا دو سه سال اینده...ینی اگر الان اقدام نکنم دیگه نمیتونیم بچه دار بشیم؟خیلی میترسم توروخدا اگر اطلاعی دارید کمکم کنید

من خودم همیشه پیش یه دکتر زنان میرم...از ایشون کمک خواستم گفتن باید بعد از عمل همسرم زودتر اقدام کنی ...

چون همسرتون مشکل داره بعد از عمل حتما اقدام کن ممکنه چند سال طول بکشه تا باردار بشی

هیچیکس تجربه یا اطلاعی نداره؟اگر بعد عمل حامله بشم چی....به هیچ عنوان الان شرایطش رو نداریم اخه😭

نمیدونم داداشمم داره میخوای برو طب ستنی شاید با دارو خوب شد شایدم گفت بروعمل

چقدر تو فکرم کشتمت !                                              ولی تو بازم تو قلبم نفس کشیدی❤