2777
2789

خدا خیرتون بده دل تو دلم نیست از ی ماه پیش ک دکتر بهم وقت داد نمیدونم چرا اصلا استرس دارم ولی دل تو دلم نیست عزیزای دل با دلای پاکتون یه صلوات برا سلامتیش میفرستید ؟ شما هم استرس داشتید برا ان تی . وقتی جنین بزرگتره تکون میخوره متوجه میشیم حالش خوبه ولی اوایل تکونی حس نمیکنیم و همش نگرانیم ینی حالش خوبه 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مدت برا تشکیل قلب دل تو دلم نبود الان برا ان تی تا این ۹ ماه بگذره من پیر میشم 😭

ازاول استرس بگیری تا آخرش همینجوری میشی پس بسپار به خدا تا آرامش بگیری

دلم عاقبت بخیری میخواد زیرسایه ی پرچم میان روضه ی امام حسین علیه السلام جااااااانم💔
یه مدت برا تشکیل قلب دل تو دلم نبود الان برا ان تی تا این ۹ ماه بگذره من پیر میشم 😭

با استرس نمیفعهمی داری چ‌دورانی و‌میگذذونی بسپار بخودش که بهت داده لذت ببر الکی استرس نکش بخدا بعداپشیمون میشی 

پس واسه انومالي چي ميخواي بگي؟  شاخ استرسا اونه  🤦🏻‍♀️

وای نگین اونو دکترم و راضی میکنم ندم بابا چیه ها فقط دکان باز کردن خب من نوعی اگر بچمم مشکلی داشته باشه رو تخم چشمام میذارم این سونوها فقط استرسه 

با استرس نمیفعهمی داری چ‌دورانی و‌میگذذونی بسپار بخودش که بهت داده لذت ببر الکی استرس نکش بخدا بعداپ ...

همش با خودم میگم شاید بچه اولمه اینطوریم ان شاالله برل بعدی ارومم ولی از دست این هورمون ها