2777
2789
عنوان

خواهر شوهر زرنگ من

2055 بازدید | 69 پست

دارم می‌ترکم بچه ها.خانواده شوهرم سه تا پسرن و یک دختر.همیشه تولدا مثلاً برادرها 200میدادن اون می‌گفت ندارم 150میداد.همیشه کمتر از ما میداد.حالا خانم خونه خریده برای اینکه بقیه میرن دیدن خونش پول زیاد بدن ی دفعه پسر جاریم اومده دنیا گفته عیبه پول کم بندازیم من 400میخوام بدم.که مثلاً ماهم رفتیم دیدن خونش کم کم 600بدیم.حالا خواهر من ازدواج کرد پدرشوهرش خونه به اسمشون زد اولین بار رفتیم خونشون به زور براش ی چیز سیصدی خریدم.حالا راحت میخواد برای خواهر خودش سنگ تموم بزاره

مامان مانلی و سامیار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی دفعه خواهرشوهری که همیشه از ما کمتر پول میداد تو مناسباتا واسه تولد بچه چهارصد داده که هر کس می‌ره دیدن خونش بیشتر بده.شوهر من سر عقد خواهرم خون به جگرم کرد همش میگفت کاری به بقیه نداشته باش نگاه جیبت کن.الان میگه هروی برادرای دیگه بده منم میدم

مامان مانلی و سامیار

خب اگر ناراحتید و قلبا راضی نیستید همینا رو بگید و اجازه ندید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

تا جایی که میتونی حال شوهرخان رو بگیر سوسه بیا   ولی کلا مردا همینن. واسه خونواده خودشون مخصوصا خواهرشون میخوان خودشونو فدا کنن بلانگرفته ها

ولی خب خواهر شما هرچقدر به شما میده شما هم همونقدر بده. خواهرشوهر هم همینجور

ول کن بابا شوهر منم همینه ولی من به بهانه های مختلف ازش پول میگیرم پس انداز میکنم تلکی میگم خرج کردم اینجوری مردها آدم بشو نیستن فقط باید ازشون پول بگیری بدهکارشون کنی به مردم