2777
2789

من هفته هشتم بارداری ام قبلا یه بارداری پوچ داشتم الان خداروشکر قلبش تشکیل شده بودگروه خونم oمنفیه ولی شوهرم بی مثبت دکترم گفت اگ لک دیدی هر رنگی ک بود باید آمپول رگام بزنی من دو روز پیش تو دستشویی یه خون دیدم مثلا یکم کوچیکتر از سکه ولی قرمز بود رفتم دکتر آمپولو برام نوشت و زدم الان دو روز گذشته لک قرمز نیس فقط ترشحات قهوه ای خییلی کم رنگ و رشته مانند دارم خیلی نگرانم نکنه نی نیم طوریش بشه

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچیش نمیشه منم آ متفی ام.هربار این داستان رودارم من کامل خونریزی میکنم.خیالت جمع.

کاربر قدیمی ام از سال ۹۶ متاسفانه رمز عبورمو فراموش کردم لطفااااا برای اینکه خدا فرزند سالمی بهم عطا کنه دعا کنید تقریبا با کاربری قبلیم تمام‌سایت از مشکلم باخبرند مشکل ژنتیکی دارم باهمسرم💔🖤🖤دورفرزند از دست دارم ۳ساله و۵ماه.درمان نداریم