2777
2789

بفرما

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولیش اینه از اول ازدواج تا الان من تا الان جرات نکردم تو دعوا و عصبانیت چیری بگم اما خودش داد و بیداد میکنه و کلی فحش میده و ب من میگه صداتو نشنوم 

یعنی اگه گفت خفه شو گفتمش برا چی میگه چرا حرف زدی گفتمت خفه شو یعنی صدات نباید در بیاد 

اولیش اینه از اول ازدواج تا الان من تا الان جرات نکردم تو دعوا و عصبانیت چیری بگم اما خودش داد و بید ...

هر چی در این موارد بگی تو پسرای ایرانی نرماله

بس که مادرا پسراشونو بد تربیت میکنن

فوق العاده دخالت میکنه تو کارهای خونه تا حدی ک میاد ظرفا رو بر میداره میگه از اینا حق نداری استفاده ...

😂😂😂اینو شوهر منم بهش مبتلاست 

خوبه که اتفاقا 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
مرتب میگه تو خوشکلی و دوست دارم  اما چند دقیقه بعد برای ی چیز الکی قشقرق ب پا میکنه

من خودم ب شخصه حس میکنم سخته زندگی کردن باهمینجور ادما.ولی بنظر من همون لحظه هیچی هیچی نگو چون اونوخ بیشتر انگار اتیشو شعله ور میکنی.ولی بعد ک اروم شد خوب شد اروم اروم بگو مثلا فلان اخلاقتچ دوس ندارم فلان حرفو زدی ناراحت شدم و این چیزا.باید قلقشو پیدا کرد.ادما متفاوتن.اخلاق و رفتار هرکسی مث هم نیس...

شما به بار بهش بگو خفه شو ببین چیکار میکنه

مطمینم از خونه میندازتم بیرون 

ی بار گفت ظرفا رو اینجا بزار تو کابینت گفتمش من اعتقادی ب حرفات ندارم اصلا چرا نمیداری کار خودمو بکنم طرفا رو پرت کرد و شکوند و از خونه انداختم بیرون تو حیاط