2777
2789

سلام دوستای گل... اگه شامپویی میشناسین که موهای چرب رو برطرف کنه بهم معرفی کنین ممنون میشم 🙏 من که چندشامپو وچندراه حل رو امتحان کردم فایده نداشت 

👈سرم بالاس☝️چون بالا سرم خداس👆👉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط و فقط اکتیو حاوی عصاره انجیر و چای سبز عاااالیه 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
یعنی جواب میده 

من بعد دوساعت حموم موهام چرب میشد این عاالیه امتحانش ضرر نداره ک منم از تو سایت پیدا کردم این شامپو رو 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
برای مرد و خانم فرقی نداره 

ن عزیزم من منو شوهرم همینو میزنیم خیلی حجم میده ب مو

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗
من بعد دوساعت حموم موهام چرب میشد این عاالیه امتحانش ضرر نداره ک منم از تو سایت پیدا کردم این شامپو ...

دقیقا منم همینجوری ام 2یا 3ساعت خوبه بعدش چرب میشه

👈سرم بالاس☝️چون بالا سرم خداس👆👉