جریان این ماما رو تو تاپیک قبلیم گفتم ک تو مراکز درمانیه هم تو بارداری اولم مامام بوده ( ک بچم زودرس ب دنیا اومد و این ماما هم اصلاا بهم نگفته بود ک مثلا احتمال زایمان زودرس داری فقط لطف میکرد صدای قلب بچه و برام آزمایش و سونو اینا مینوشت ک برم انجام بدم ) و هم الان ک بارداری دوممه الان هفت ماهمه میخام امروز جواب آزمایشی ک دادمو رو ببرم پیشش میخام یجوری بعش بگم ک یه دکتر و بهم معرفی کنید برای زایمان و معاینه اینجور چیزا ک بهش برنخوره آخه زایمان اولیم زودرس بوده میترسم اینم زودرس باشه و این ماما هیچی بهم نگه .. لطفا کمک کنید چجوری بهش بگم ک بهش بر نخوره
مادر بزرگم همیشه میگ ... هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخه میخام ب این بگم یه دکتر رو معرفی کنید برای زایمان ک از الان باهاش آشنا بشم
اینهمه دکتر یعنی هیچکس اطرافت حامله نبوده یا اسم هیچ دکتریو تاحالا نشنیدی
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب