2777
2789
عنوان

کیا هیپوکندریا دارن ؟ لطفا بیاین

464 بازدید | 18 پست

دیگه دارم دیوونه میشمممم تاپیک های قبلیم رو ببینید کاملا متوجه میشید(ممنون میشم به تاپیک های قبلم نگاهی بنوازید و کمکم کنید ) من هیپوکندریا دارم بدجورررر ، دیگه من رو  دکتر نمیبرن ، پروندم سیاهه تو یه سال صد تا دکتر رفتم برای چیز های مختلف که خدارو صد هزار مرتبه شکر هیچ کدوم چیزی نبود اصلا فکر بیماری نمیزاره درس بخونم الانم به یه چیز جدید گیر دادم (تاپیک قبلیم ) ترو خدا کمکم کنید چیکار کنم ؟ به روانپزشکم دسترسی ندارم😣       

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته 

دارم زندگیم رو نابود میکنم

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

بچه ها چطور میشه یک نفر رو صدا کرد اینجا 

@ماه_پیشونی۸

منم‌اینجوریم‌

چیکار باید بکنیم؟

من از وسواس مرگ اطرافیان بگیر تا توهم مریضی همه رو یه دوره کوتاه داشتم و همون دوره گقتم ببین داشته باشی هم مهم نیس بدرک اوه همین روزا هم بخوای غصه بخوری چ فایده ای این زندگی داره بعدش از سرم افتاده

ولی من توهم نمیزنم جدیدا بیشتر بیماری هایی که بابت شون مراجعه میکنم به دکتر و دارم :) 

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607
من از وسواس مرگ اطرافیان بگیر تا توهم مریضی همه رو یه دوره وتاه داشتم و همون دوره گقتم ببین داشته با ...

وای نه این فکر حال منو بدتر میکنه حتما باید مطمئن بشم (من ۱۵ سالمه)

نمیدونم من دیگه رد دادم 

منمممممم

بچه ها میشه ماه _پیشونی۸ رو صدا بزنید من هرکاری میکنم آبی نمیشه

وای نه این فکر حال منو بدتر میکنه حتما باید مطمئن بشم (من ۱۵ سالمه)

هیچوقت از هیچی نمیتونی کاملامطمعن باشی هر لحظه ممکنه ورق برگرده و یه اتفاق بد یاخوب بیفته رو زندگیت اینجور مواقع حواستو پرت کن چون اگه سالم هم باشی مریض میکنی خودتو

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607