2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه میگن  قبل ازدواج رابطه داشته باسید طرف سرد میشه من ریسک کروم و قبول کردم پس چرا برای م ...

اگه طرف از اول چشمش به رابطه بوده سرد میشه چون به هدفش رسیده ولی اگه اینطور نباشه این حرف غلطه

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
اینکه میگن  قبل ازدواج رابطه داشته باسید طرف سرد میشه من ریسک کروم و قبول کردم پس چرا برای م ...

بستگی به مرد داره، پنجاه پنجاه هست، اونایی که با همه رابطه داشتن همچنان میرن دنبال هرزگیشون و دخترارو رها می‌کنند ولی کسی که از اول قصدش ازدواج بوده و فقط با یه دختر رابطه داشته سرد نمیشه 

تا حالا پروانه ای رو دیدی که از اول  پروانه بوده باشه؟ میدونی چه شب هایی رو تنهایی توی پیله‌ی تنگ و تاریک سپری کرده؟میدونی تا مرحله‌ی بالغ شدن چه خطراتی رو از سر گذرونده؟ میشد که نتونه دووم بیاره خسته بشه ...اونوقت دیگه پروانه نمیشد... هیچ وقت بالهای رنگارنگ روی بدنش نقش نمی‌بست و بالا سر هیچ برکه ای پر‌نمی‌زد...اگه هنوز داری توی پیله دست و پا می زنی بدون که تهش پروانه شدنه....

خانمای باتجربه لطفاااا همتون جواب این سوال منم بدین

رابطه قبل ازدواجو اینکه میگن بهش کم محلی کنی بیشتر جذبت میشه یا اینک خیلی خوش زبون باشی و بهش غرور بدی و حس مردونگی و...کدوم؟

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

مورد تو استثنا بوده دلیل نمیشه همه اینجوری باشن

ولی اشتباه محضه

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

پسر خاله منم باهمسرش رابطع داشت حتی باردارم شد بعد ازدواج کردن

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

اون مال آدمای سطحی و بنجوله. زن و شوهر یه عمر قراره با هم باشن، پس همیشه بازد امکان سرد شدنش باشه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...