2777
2789
عنوان

ده سال بچه دارنمیشم منو شکم بندکردن

3248 بازدید | 26 پست

من ده سال ازدواج کردم بدون هیچ مشکلی همه آزمایشات منو همسرم سالم بچه دار نمیشم.صد نفر دیدن که یکی برام دعا کرده که بچه دار نشم از فامیلایه شوهرم .نمی‌دونم چکار کنم .ای وی اف کردم پارسال شش ماهگی سقط شدن ..نگین تورو خدا خرافاته .چون اگه می‌بود من بدون هیچ مشکلی اینجوری نمی‌شدم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از دوستای سابق من اینطوری بود اونم نزدیک ده سال بی علت بچه دار نمیشد پی کلی دعانویس هم رفت بیفایده بود. دو سال پیش بلحره بچه دار شد

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

سلام عزیزم. وقتی تاپیکت رو خوندم یاد یکی از دوستای مجازیم افتادم که شش سال قبل این پیام رو بهمون داد ...

بخدا شما نمی‌دونید هر کی هرچی گفته خوردم .هزار جور دکتر .دوا درمون.خواهرشوهرم میگه خودم باگوش خودم شنیدم دختر عمویش داشته میگفتن که برامون دعا کردن که بچه دار نشیم.تازه این یک موردشه

عزیزدلمممم‌الهی بحق‌فاطمه‌زهرااا خدا بهت نی نی‌‌میده مطمعن باش..و خدا بهشون نشون میده ..فقط نمیدونم‌چرااا خدا دست دست میکنه‌نمیدونم‌چ حکمتیه بخدا...

منم دوبار انتقال جنین‌دادم ولی برام‌نگرفت..میدونم‌خیلییی سخته..

میدونی هیچ کس نمیتونه ماهارو درک کنه..فقط کسایی که‌مثل خودمون‌ انتظار میکشن میدونن و می فهمننن

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.