2777
2789
عنوان

کیا هر روز قهوه میخورن؟؟؟ بیاین

7112 بازدید | 40 پست

ضرر نداره هر روز خوردنش؟ 

من چون سردرد میشم زیاد، تنها چیزی ک دردمو اردم میکنه قهوه اس وگرنه نمیتونم به کارام برسم

از طرفی شنیدم خوب نیست هر روز خوردنش و کافئین زیاد بده

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀

آره ضربان قلب بالا می بره 

برای من سمه چون من پانیک دارم 

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ضربان قلب بالا می بره  برای من سمه چون من پانیک دارم

البته من شنیدم برای همه ضربان قلب رو نمیبرا بالا یعنی اگه بخوری و احساس کردی تپش قلب گرفتی دیگه نباید مصرف کنی

اره برات خوب نیست  

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀

منم همینطورم نخورم سردرد میشم

ولی فقط صبح بعداز صبحانه یه فنجون میخورم

چون معده درد هم دارم به دکتر گفتم خوردنش ضرر نداره؟ گفت چرا باعث میشه معده اسیدی تر بشه ولی خوردنش اینقد خوبه که نمیتونم بگم نخور

البته من شنیدم برای همه ضربان قلب رو نمیبرا بالا یعنی اگه بخوری و احساس کردی تپش قلب گرفتی دیگه نبای ...

من می خوردم اوایل این جور نبودم 🤗

بعد به مدت طولانی دیگه نشون داد نفسم بالا نمیومد 

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه