بچها من یه مشکلی دارم شوهرم همینجور بدون اینکه بگه چی شده خودشو سنگین میگیره به حالت قهر و هرچی میگم خب چی شده هیچی نمیگه. دیشب اومد خونه ما از همون اولش اخمو بود بعدشم هی بدتر شد منم چندبار گفتم عزیزم بگو چی شده جوابمو نداد و گفت نه چیزی نیست یکم تو فکرم :/ همه هم فهمیدن یه چیزیشه شب هم پشتشو کرد به من و خوابید . من واقعا از این اخلاقش خسته شدم...واقعا کم آوردم .. چیکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا محلش نگذار ......اصلااااااااا،چون بهش اهمیت دادی ایشون هم بیشتر خودشو گرفته ،هر موقع اینجوری شد ،کلا خودتو بزن به اون راه ......این تجربه شخصی خودمه با پدر شوهرم .....اونم همینجور بود ،یه قیافه هایی میگرفت ،اما از وقتی محل ندادم به این حرکاتش رفتارش بهتر شده
شوهرمنم همینه.بخصوص وقتی میاد خونه مامانم اوایل خیلی اذیت میشدم و غصه میخوردم اما کم کم عادی شد برام و اعتناش نکردم کم کم خودش بهتر شد وقتی تو این حال میرخ به روی خودت نیار انگار که نفهمیدی فرق کرده اصلا واسه خودت شعر بخون تو خونه خودتو سرگرم کن برو بیشتر تو آشپزخونه انگار که اصلا متوجه کارش نیسی خودش مجبور میشه به خودش بیاد