2777
2789
عنوان

اخلاق بد شوهرم

414 بازدید | 23 پست

بچها من یه مشکلی دارم شوهرم همینجور بدون اینکه بگه چی شده خودشو سنگین میگیره به حالت قهر و هرچی میگم خب چی شده هیچی نمیگه. دیشب اومد خونه ما از همون اولش اخمو بود بعدشم هی بدتر شد منم چندبار گفتم عزیزم بگو چی شده جوابمو نداد و گفت نه چیزی نیست یکم تو فکرم :/ همه هم فهمیدن یه چیزیشه شب هم پشتشو کرد به من و خوابید  . من واقعا از این اخلاقش خسته شدم...واقعا کم آوردم .. چیکار کنم

سکوت کن، مردا بعضی اوقات میرن تو غار تنهایی شون 

وقتی محلشون ندی بر می گردن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون بهش رو میدی اونم بدتر میکمه اگه دوبار این کار بکنه ببینه هیچ کس محل سگ بهش نمیده بند و بساطش جمع میکنه

بها دادن زیادی باعث میشخ رفنارش ادامه بده

یه بار پرسیدی کافیه خواست اشتی میکنه نخواستم ب درک بدتر دست پیش بگیر محلش نده

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

سکوت کن، مردا بعضی اوقات میرن تو غار تنهایی شون  وقتی محلشون ندی بر می گردن

خب این بیشتر حالت قهر میگیره . من دیروز خیلی ذوق داشتم که میخواد بیاد اما به جز من رفتارش با خانوادم هم بد بود...

اصلا محلش نگذار ......اصلااااااااا،چون بهش اهمیت دادی ایشون هم بیشتر خودشو گرفته ،هر موقع اینجوری شد ،کلا خودتو بزن به اون راه ......این تجربه شخصی خودمه با پدر شوهرم .....اونم همینجور بود ،یه قیافه هایی میگرفت ،اما از وقتی محل ندادم به این حرکاتش رفتارش بهتر شده

باید نسبت بهش بی تفاوت باشی جدی میگم تو هیرمیری سمتش اون فکر میکنه خیلی مهمه به بار پرسیدی کافیه ...

آره باید همین کار کنم حالا خیلی بهتر شدم اما بازم نمیتونم تو اون زمان روحیه مو حفظ کنم هی از درون حرص میخورم

اصلا محلش نگذار ......اصلااااااااا،چون بهش اهمیت دادی ایشون هم بیشتر خودشو گرفته ،هر موقع اینجوری شد ...

به نظرت مقابله به مثل کنم؟ منم امشب میرم خونه اونا همین. کارو بکنم

شوهرمنم همینه.بخصوص وقتی میاد خونه مامانم اوایل خیلی اذیت میشدم و غصه میخوردم اما کم کم عادی شد برام و اعتناش نکردم کم کم خودش بهتر شد وقتی تو این حال میرخ به روی خودت نیار انگار که نفهمیدی فرق کرده اصلا واسه خودت شعر بخون تو خونه خودتو سرگرم کن برو بیشتر تو آشپزخونه انگار که اصلا متوجه کارش نیسی خودش مجبور میشه به خودش بیاد