2777
2789
عنوان

شوهرم تو خواب حالش بد شد الان از ترس دیگه خوابم نمیبرع

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 46 پست
نمیدونم دکتر نرفته براش  ولی چند ساله اینجوریه خودش میگه دکتر قبلا گفته از اعصابته  و ه ...

این فکر و خیال ادمو نابود می‌کنه ب خدا 

خدا کمک کنه به مادرتون خیلی شرایط سختیه 

صلوات بفرستين برام مادر بشم 😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمان داره  آخه یهو  دلم براش سوخت طفلکم 😭

بله تو خواب نفسش میگیره بره دکتر چون خدایی نکرده مشگل ساز میشه تست خواب میدن بهش   اگه مشگل بلشه با دارو رفع میشه طاق باز نزار بخوابه

اکر این باشه ک شوهر من شد خیلی افتضاحه خیلیییی  

من تو خواب اونموقع میگم کاش یکی بیدارم کنه خلاص شم از این حس بد...بعضی وقتا راحت بیدار میشم بعضی وقتا سخت..نمیدونم بختکه یا نه..من فقط این اسمو بلدم براش

🖤
بله تو خواب نفسش میگیره بره دکتر چون خدایی نکرده مشگل ساز میشه تست خواب میدن بهش   اگه مشگ ...

عه وا 

من الان همش گفتم طاق باز بخوابه 

فکر کردم چون روشکم خوابیده اونجوری شده 

من تو خواب اونموقع میگم کاش یکی بیدارم کنه خلاص شم از این حس بد...بعضی وقتا راحت بیدار میشم بعضی وقت ...

خیلی بده 

با وضو بخواب شب هاااا 

آرامش میده بهت 

نمیدونم..من صلوات میفرستم هی🥺 حس خیلی بدیه بختک افتادن رو خواب

بله مثل شکنجه ست من تازه دچارش شدم حتی اسمش رو هم نمیدونستم تازه فهمیدم ده روزی میشه که داره عذابم میده و دقیقا منم با بسم الله و صلوات شب رو صبح میکنم دیگه از ترس نمیتونم بخوابم

بله مثل شکنجه ست من تازه دچارش شدم حتی اسمش رو هم نمیدونستم تازه فهمیدم ده روزی میشه که داره عذابم م ...

شاید چون بهش فکر می‌کنه اینجوریه 

برو دکتر خیلی سخته 

بله مثل شکنجه ست من تازه دچارش شدم حتی اسمش رو هم نمیدونستم تازه فهمیدم ده روزی میشه که داره عذابم م ...

نه من خیلی دیر به دیر اونطوری میشم...اگه خوابم نیاد و بزور بخوابم به احتنال زیاد بختک میبینم..بعضی وقتا هم همینجوری میبینم..نمیدونم دلیل علمیش چیه

🖤