2777
2789

دیگه چله و ختمی نمونده که انجام نداده باشم امشب به شدت ناامیدم انگار خدا هم از دسم خسته شده گوشاشو گرفته صدامو نشنوه  

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه بار از ته دل خواستت رو از خدا بخواه و بسپار به خودش و رها کن. اگه زیادی به یه خواسته بچسبی بدتر ازش دور میشی

❤الله♥️🌺خدایا سختی ها با تو آسان میشود، ای بهترین رفیق روزهای سخت🌺

منم خیلی خیلی خیلی دلم گرفته دلم یه بابا میخواد ک دستمو بگیره ببره پیش خودش یه مامان میخواد ک سرمو بزار رو شونش زار بزنم دلم میخواد بهشون بگم خیلی بی معرفتن ک انقد زود رفتن.و منو سپردن دست یه آدم به درد نخور دلم تکیه گاه میخواد یه آغوش امن.دلم میخواد خدا همین الان صدامو بشنوه و به داد دلم برسه😔😔😔😔💔💔

عزیزم من یه پیشنهاد بهت میدم انجام بده انشالله اگه به صلاحت باشه حاجتت براورده میشه 

یه شهیدی که خیلی پیش خدا آبرو داشته (مثل شهید ابراهیم هادی _شهیدسعید سامانلو)رو واسطه کن بین خودت و خدا ،ازش بخاه برات دعا کنه اگه به صلاحت باشه خداوند حاجتت رو برآورده میکنه 

برا منم دعا کن🙏🙏🙏

خدایا شکرت ...
یه بار از ته دل خواستت رو از خدا بخواه و بسپار به خودش و رها کن. اگه زیادی به یه خواسته بچسبی بدتر ا ...

اگه میتونستم بی خیالش بشم خوب بود نمیتونم  

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
عزیزم من یه پیشنهاد بهت میدم انجام بده انشالله اگه به صلاحت باشه حاجتت براورده میشه  یه شهیدی ...

سه بار این کارو کردم حتی التماسش کردم گفتم برام برادری کنین من برادرندارم ولی انگار نه انگار