2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم مشکل کبد و طحال داره  

یعنی مشگلشون چیه کم کار شدن؟؟

اخه اب اوردگی بدن بخاطر کم کاری ارگان های اصلی بدن مثل قلب. کلیه .کبد و.... 

خدایا مارو ب غیر از خودت واگذارمکن🙏میشه برا سلامتی امام زمان وسلامتی خودمون صلوات بفرستین😍الهی ب امید تو نه ب امید غیر از توکه همه امید مافقط تویی❤میشه برای شفای پدرم دعاکنین ک سایش بالاسرمون باش تنهاامیدمه🙏🥺
یعنی مشگلشون چیه کم کار شدن؟؟ اخه اب اوردگی بدن بخاطر کم کاری ارگان های اصلی بدن مثل قلب. کلیه .کبد ...

قلبش ضعیفه

دوسال پیش سکته کرد لخته خون افتاد تو سرش 

بعد اون کبدش چرب شد الان دکتر گفت وضعیت کبدش خیلی بده 

بعد طحالش ورم کرده 

زخم معده گرفته

الان هم شکمش اب اورده

۵۰ سالشه

قلبش ضعیفه دوسال پیش سکته کرد لخته خون افتاد تو سرش  بعد اون کبدش چرب شد الان دکتر گفت وضعیت ...

احتمالا همون قلب باش نگران نباش قلب ک نارسا وضعیف بشه اب میاره ریه وشکم

برالخته قلبشون وارفارین میخورن؟

الهی ک تنشون سالم باش جونن

خدایا مارو ب غیر از خودت واگذارمکن🙏میشه برا سلامتی امام زمان وسلامتی خودمون صلوات بفرستین😍الهی ب امید تو نه ب امید غیر از توکه همه امید مافقط تویی❤میشه برای شفای پدرم دعاکنین ک سایش بالاسرمون باش تنهاامیدمه🙏🥺
احتمالا همون قلب باش نگران نباش قلب ک نارسا وضعیف بشه اب میاره ریه وشکم برالخته قلبشون وارفارین میخ ...

قلبش خیلی وقته ضعیفه ولی قرص میخورد اذیتش نمیکرد 

بعد سکته اینجوری شد 

الان کبدش و طحالش و زخم معدش زیاد اذیتش میکنه اینا لخته تو سرشو  از یادش بردن

قلبش خیلی وقته ضعیفه ولی قرص میخورد اذیتش نمیکرد  بعد سکته اینجوری شد  الان کبدش و طحالش ...

قلبشون چند درصد کار میکنه .ممکنه از اون باش ها چون کارکرد ضعیف قلب باعث اب اوردگی میش ولی طحال وکبد بعید میدونم چرب باش وباعث اب اوردگی بش

فکر نمیکنم وارفارین داشته باشه تاثیر داره بگیره ؟!

وارفارین قرص خطر ناکیه اصلا سر تود نباید خورده بشه من پرسیدم ببینم بعد لخته خون ک تشکیل شده میخورن یانه اصلا سرخود سمت هیچ قرصی نرین ک خطر ناک خیلی