2777
2789
عنوان

یهو غیبش زد...

233 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

من با یه اقایی که خب ترم بالایی دانشگاه بود صحبت میکردم باهم تقریبا صمیمی شده بودیم توی تل همدیگه رو پیدا کرده بودیم حدود ۵ ماه هم باهم صحبت کردیم ی سری شوخی هایی هم باهم میکردیم کلا جو بینمون صمیمی بود منم کم کم ازش خوشم اومده بود و تا جایی بود که هر روز با هم صحبت میکردیم من خیلی دوست داشتم شمارش رو داشته باشم خیلی زیرزیرکی چراغ سبز نشونم دادم ولی خب نگرفت 

بعد گذشت و گذشت تا من رسیدم به یه امتحانا که خیلی به کمکش نیاز داشتم اونم انلاین نبود خیلی سرش شلوغه اینم بگم 

بعد اون امتحانم خراب شد به هرجهت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد من گفتم بهم اعتماد نداری؟ گفت نه بحث اعتماد نیس نمیخوام درگیر ی سری چیزا شم 

منظورش از یه سری چیزا چیه؟؟؟

من قصد خاصی نداشتم درسته ازش خوشم میومد ولی نمیخواستم که مزاحمش بشم💔

سره کارت گذاشته یهو رفته یعنی نمیخواد ادامه بده دیگه واضح تر از این ولی روش نشده بگه

میدونم درگیر بوده بهش حق میدم ولی اخه شماره که ی چیز معمولیه☹

اگه اینجوره ک شما میگی بره اصن...

میدونم درگیر بوده بهش حق میدم ولی اخه شماره که ی چیز معمولیه☹ اگه اینجوره ک شما میگی بره اصن...

خب آره اون یه شماره رو دریغ کرده ازت یعنی دوست نداره ادامه بده یا دوست داره باهات باشه فقط برای سرگرمی و پیامک بازی