2777
2789
باید خونه یا زمین به اسم سرپرست نباشه اگه شرایطشودارین میفرستن شهرها فرق میکنن

ببین موقع ثبت نام شایعه زباد بود که ب کسی ک زمین داره وام میدن تا بسازتش خب بعد همسر منم لجبازی کرد گفتمش بزن فاقد زمین البته زمین ب نام همسرم نیست ولی خب لجبازب اقا جان بوددیگه😉 خلاصه زدیم و فرمو پرکردیم واینا بعدچن مدت رفتیم توسامانه واینا گزینه رو عوض کردیم زدیم فاقدزمین الان نمیدونم دیگه پذیرفتن یا ب همون ثبت نام اول مونده نمیدونم 

تا اونجایی که من فهمیدم با پرس جو گفتن اول خودمون باید ۴۰ تومن داشته باشیم تا پیامک اومد واریز کنیم ...

بهد چندسال خونه رو میدن؟

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا اونجایی که من فهمیدم با پرس جو گفتن اول خودمون باید ۴۰ تومن داشته باشیم تا پیامک آوند واریز کنیم ...

میگم ما باید ۴۰تومن واریز کنیم یا بازم پول میدیم تا ساخت خونه اونجا گفتن ۲۰۰دستی باید بدین ۳۰۰تومنم وام هستش

۲۴ ماهس انگار کاش زودتر بدن 

کجاست عزیزم‌مثلا ماهایی ک حومه تهرانیم

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
میگم ما باید ۴۰تومن واریز کنیم یا بازم پول میدیم تا ساخت خونه اونجا گفتن ۲۰۰دستی باید بدین ۳۰۰تومنم ...

نه فقط ۴۰ دستی باید بدی بقیه وام ولی مثله اینکه گفتن شاید دوباره بعد ۴۰ تومن پیامک بیاد بگن ۸۰دستی بدین اونم دم دستمون باید باشه که استرس نگیریم بقیه ش وامه

میگن نزدیکای پرندبرای تهران انگار زمینو مشخص نکردن 

وای نه خیلی جای پرتیه آدم دلش میگیره اونجا همون بهتر ک مستاجر بمونم   

وای نه خیلی جای پرتیه آدم دلش میگیره اونجا همون بهتر ک مستاجر بمونم    

بهترمستاجریه بخدا زبون آدم بسته س پیش صاحب خونه  همسایه ها ولی خونه خودت باشه خودت صاحب اون خونه ای میتونی اعتراض کنی دعوا کنی برای حرفای الکی همسایه ها ولی مستاجری همش سرآدم پایینه مهم تر از اون تمام وسایل هی تو اسباب کشی میشکنه هیچی نو نمی مونه برای آدم سنمون که بره بالا کمر دردو پادرد کی میتونه هی اسباب کشی کنه.

باقساطش کار ندارم بعد دوسال شروع میشه میخوام بدونم ۴۰تومن اول میدیم بازم باید پول واریز کنیم؟؟

تا 200تومن باید چند وقت یه بار خورد خورد بدی،تا دوسال یا وقتی خونه تکمیل شد،بعدش قسط های وام شروع میشه