2777
2789
عنوان

مراقبت در ختنه به روش حلقه

310 بازدید | 21 پست

پسرم دو روز پیش ختنه کردیم دکترش گفته پماد رو روزی دوبار بزنم ینی هر ۱۲ ساعت تو نت نوشته همش چرب کنین خب آخه از ۱۲ ساعت که دیگه چرب نمیمونه ...میشه لطفا راهنمایی کنید؟

ببخشید چندوقتشه پسرتون؟

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترو ول کن

پمادو دائم بزن چرب باشه روزی یبارم تو تشت ابو یکم شامپو بدن بریز بشونش توش زود شل میشه میوفته پوشکشم بزرگ ببند

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
روز ختنه ۳۱ روزه امروز ۳۳

منم زنگ زدم برا پسرم وقت بگیرم گفت سر یک ماهگی بیارش،گفتم شاید دیره

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

دائم چرب کن هر 2 3 ساعت، حلقه رو اروم بچرخون و حسابی مواظب باش که عفونت نکنه

پسر من نمیذاشت حتی پوشک پاش کنم، خیلی اذیت شد سر ختنه اش

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

نه باباااا .من هفت ماهگی بردمش خداروشکر خوبم بود.مدام پماد میزدم یه بار تو آب ولرمی که شامپو بچه میریختم میشتم دوباره چرب میکردم ..بردم دکتر نگاه کرد گعت عالیه خودم میبرم حلقه رو برید وتمام 

من چون توی شش روزگی بچه م ختنه ش کردم و اون موقع خودم توی جا افتاده بودم و مامانم از بچه مراقبت میکرد واقعا دقیق یادم نیست که چطور مراقبت کرد ازش ولی اینجوری که ته ذهنمه فکر کنم هر بار که بچه رو میبرد دستشویی دوباره براش پماد میزد خشک نگه نمی‌داشت 

.

زوده 1 ماهه

من نزدیک 3 ماهگی بردمش

خداروشکر زیاد مشکلی پیش نیومد

فقط جند روز اول خیلی سخته

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
نه باباااا .من هفت ماهگی بردمش خداروشکر خوبم بود.مدام پماد میزدم یه بار تو آب ولرمی که شامپو بچه میر ...

عهه خب پس.مرسی