2777
2789
عنوان

بدبخت تر از منم هست 😪

377 بازدید | 22 پست

بچها از وقتی عقد کردم دیوونه شدم مامانم عید اولم دعوا راه انداخت کلی بد و بیراه بهم گفت یلدا شد رفت یه گوشه نشست نیومد پیش ما سالگرد عقدم شد یه تبریک خشک و خالی نگفت الآنم هر وقت شوهرم میاد خونمون منو ببینه کلی غر میزنه چرا باید اینجوری کنه 😪😪😪دییونه شدمممممم فعلا شرایطشو نداریم بریم خونه خودمون 

هر چی اسم میزدم نی نی سایت خطا میزد دیگه مجبور شدم اینو بزارم ولی گاهی اوقات جواب بعضی از کاربرای بی ادبه 😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چرااا خوب

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢

یه دی نی ای بده ببین مادر تنی اته؟😐

خودم بد توام بد خوب نامرد ، بگو من دیگه چی دارم؟؟؟                                                     سوالات ذهن من : مادر شوهرا خواهر شوهرا مگه خوشبختی بچه و برادرتونو نمیخواید ؟ برای چی کرم میریزید تو زندگیشون ، مثلا جدا شن طلاق بگیرن بچه اتون افسرده شه خوشحال میشید ؟ خانومایی که با مردهای زن دار دوست میشید ، فازتون چیه؟دوست دارید اسمتون هرزه باشه؟ یا فکر میکنید زندگی ای که روی خرابه های زندگی یه نفر دیگه ساختید خوشبختی داره؟ نامادری هایی که بچه شوهرتونو اذیت میکنین یه کاری میکنین پاش از خونه ی پدرش قطع بشه ، نگران اون آهی که دنبال زندگیتونه نیستید؟ حتی اگر به خدا اعتقاد ندارید از کارماش نمیترسید؟ دنیا انقدررر بزرگ هست که جا واسه خوشبختی هممون داشته باشه

خوش به حالت دغدغت اينه

من باردارم يدونه هم دختر سه ساله دارم شوهرم ميخواد طلاق بده😭

٣٠سالمه ،يه دختر دارم،باردار هم هستم.به هیچ کس جز پدر و مادرت اعتماد نکن …  دنيا قابل اعتماد نيس..
خوش به حالت دغدغت اينه من باردارم يدونه هم دختر سه ساله دارم شوهرم ميخواد طلاق بده😭

الهی عزیز دلم 😥

هر چی اسم میزدم نی نی سایت خطا میزد دیگه مجبور شدم اینو بزارم ولی گاهی اوقات جواب بعضی از کاربرای بی ادبه 😉