بچها از وقتی عقد کردم دیوونه شدم مامانم عید اولم دعوا راه انداخت کلی بد و بیراه بهم گفت یلدا شد رفت یه گوشه نشست نیومد پیش ما سالگرد عقدم شد یه تبریک خشک و خالی نگفت الآنم هر وقت شوهرم میاد خونمون منو ببینه کلی غر میزنه چرا باید اینجوری کنه 😪😪😪دییونه شدمممممم فعلا شرایطشو نداریم بریم خونه خودمون
هر چی اسم میزدم نی نی سایت خطا میزد دیگه مجبور شدم اینو بزارم ولی گاهی اوقات جواب بعضی از کاربرای بی ادبه 😉
خوش به حالت دغدغت اينه من باردارم يدونه هم دختر سه ساله دارم شوهرم ميخواد طلاق بده😭
چرا اخه دیونه شده؟
😍تا ابد دوستت دارم 😍 دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام 😼. ینی من خرم اگه دیگه بیام تو تاپیک های سیاسی 😒😒😒. اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه تو تاپيك اولم گفتم برو بخون ببين حق با منه يا اون خدايا😭
نباید میگفتی یا بهتر بود خونه خودتون میگفتی
حالا چرا طلاق؟ ینی میگه تو دروغ میگی؟
چرا تماساشو یا پیامایی که میده رو نشونش ندادی؟
😍تا ابد دوستت دارم 😍 دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام 😼. ینی من خرم اگه دیگه بیام تو تاپیک های سیاسی 😒😒😒. اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃