2777
2789
عنوان

کی ریاضی نهم فصل ۳ بلده؟ هر چقدر هزینش بشه میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2650 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بیا،داداشم گفت ببخشید که کثیفه یکم😂ایشالا بهت کمک کنه 

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
منم میخاااااااام

گذاشتم عزیزم

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

اگر واضح نیست،شماره واتساپ بده

اونجا برات بفرستم

عزیزم بیا،داداشم گفت ببخشید که کثیفه یکم😂ایشالا بهت کمک کنه 

وای واقعا ممنونم ممنونم خیلی لطف کردین . 

شمارا حسابتون بدین مبلغشم بگین ممنون میشم ❤❤❤❤❤❤❤

وای واقعا ممنونم ممنونم خیلی لطف کردین .  شمارا حسابتون بدین مبلغشم بگین ممنون میشم ❤❤❤❤❤❤❤

برو دختررررر

شماره حساب چیه

همین که استرست کم بشه خودش یه دنیا ارزش داره⁦♥️⁩

لطف دارین شما تشکر ممنونم ❤❤💋💋

قربونت⁦♥️⁩

اگر واضح نیست بگو تو واتساپ یا تلگرام برات بفرستم

استدلال یعنی یه دلیل بیاری برای موضوعی که بهت داده و معمولا هم

ض ض ض

زض ز

ض زض

برای مثلث قائم الزاویه هم بجز این سه تا از دو گزینه دیگه هم 

وتر و یک زاویه تند

وتر و ضلع

حکم اولین چیزی هست که باید بنویسی که معمولا نیم یا ۷۵ صدم نمره هست . حکم بعد از کلمه نشان دهید ،ثابت کنید،مشخص کنید میاد و هر چیزی بعد از این کلمه اومد حکمه

فرض هم چیز هایی هست که تو مسئله بهمون میگن مثال میگن در مثلث متساوی الساقین abc نیمشاز ahرا رسم کردیم نشان دهید نیمسال میانه نیز هست

الان گفت نشان دهید ah یه چیزی رو نصف کرده خب این حکم هست ahیه ضلع رو نصف کرده دیگه پس می‌نویسیم bhباch برابر هست 

فرض هم گفتیم که یه چیزی تو مسئله برا ما روشن می کنن :خب گفتم مثلثمون متساوی الساقین هست و ساق هاش abباac برابره  و چون قبل گفته بودیم ah یه زاویه رو نصف کرده پس زاویه a1 وa2 برابرند 

استدلال هم برابری هر دو مثلث قائم هست  که باید ثابتش کنیم 

خب ما گفتیم که ساق طبق فرض مساوی که شد abباac که یه ضلع رو مشخص کرد بعدش گفتیمa1وa2 زاویه برابرند که یه زاویه رو مشخص کرده و مثلث ها با ضلع ah که نیمسال بود نصف شده بودن این ahمساویah میشه ضلع که مشترکه 

پس این مثلث ها بنا به حالت ض ز ض هم نهشتن پس می نویسیم مثلثahbهم نهشته باahc که سایر جزاش همون حکمه و bhمساوی باریکه ثابت شد 

این یه توضیح با یه مثال بود الان عکس سوال هم میفرستم

قاتل روانی دوقطبی
وای سخته  پسر من نهمه. اون قسمت استدلال و حکم اخه از کجا بدونیم چیرو تو فرض بنویسیم چیرو تو است ...

همرو تو ضیح دادم باید دقت بالا باشه و مبحث هم نوشتی رو بخوبی بلد باشه

قاتل روانی دوقطبی
وای سخته  پسر من نهمه. اون قسمت استدلال و حکم اخه از کجا بدونیم چیرو تو فرض بنویسیم چیرو تو است ...

فقط کافیه تمرین و تکرار کنه کم کم دستش میاد

ریاضی واقعا اسونه فقط درک و فهمه همین 

فرمولو بگیری دیگه تا تهش بلدی

الان همه فحشم میدن😂😂😂

استدلال یعنی یه دلیل بیاری برای موضوعی که بهت داده و معمولا هم ض ض ض زض ز ض زض برای مثلث قائم ال ...

ممنونمممممممممممم🤩🤩🤩🤩🤩❤❤💋💋💋💋💋💋❤❤❤❤❤