2777
2789
عنوان

مادرای درسخون بیان راهنمایی

374 بازدید | 38 پست

دوستان من دارم ارشد دانشگاه روزانه میخونم خیلی سخت میگیرن اما مشکل من این نیست دوتا بچه دارم ۵ ساله و یک ساله واقعا از صبح تا شب خسته میشم نا ندارم آخرشی اصلا و اصلا وقت نمیکنم درس بخونم ازین ورم استرس دارم بچم میخواد راه بره از صبح تا شب دنبالشم هلاکم کسیم کمکم نیست انقدر خستم که اگر یه ساعت صبح بخوام درس بخونم نمیتونم کمبود شدید خواب و استراحت دارم اگر راهکار دارین بگین چطوری مدیریت کنم بتونم درس هم بخونم به بچه هام برسمو انقدر هم خسته نشم

وای من کنکور دارم 😭

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

براي بچه هات روزي چندساعت پرستار بگير

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب گلم مجبور ک نبودید شما 

بچه دومی رو نمیاوردی!

در ضمن بهترین کار این بود ک قبل از دواج و بچه دار شدن درس میخوندی ن الان! 

الان زمان خوبی برا درس خوندن نیست

بذار بچه ۵ سالش بشه بزرگ بشه بذارش مهد درس بخونَ

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
بنظرتون چه ساعتی خوبه پرستار بیاد 

ببين خودت چه. وقت هايي سرحالي

مثلا بگو ٢-٦ بياد

بعد نهار تا عصر درس بخون

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
ببين خودت چه. وقت هايي سرحالي مثلا بگو ٢-٦ بياد بعد نهار تا عصر درس بخون

اها این خیلی خوبه ولی از کرونا میترسم نکنه پرستار هم کرونا داشته باشه بچه مریض بشه بنظرتون چرا خستگیم در نمیده باوجودی که بچه از ۱۲ شب تا ۹ صبح خوابه و تایم خوابش خوبه ولی شبا شیر میخوره اما من همیشه خستم تمام ویتامین و آهن و همه چیم میخورم

اها این خیلی خوبه ولی از کرونا میترسم نکنه پرستار هم کرونا داشته باشه بچه مریض بشه بنظرتون چرا خستگی ...

فكر كنم به خاطر نگراني حس خستگي داري

به پرستار هم بگو ماسك بزنه

سلام. مامان  خدا قوت  آفرین بهت  ببین من جات بودم فقط دو روز در هفته میذاشتمشون یجا ...

ممنونم عزیزم مشکلم اینجاس فقط یه مادر شوهر دارم که اونم نمیگیره الکی میگه بچه بهانه میگیره 

با دوتا بچه سخته

البته ارشد ترم یک و دو کلی واحد داری

ترم سوم خیلی کمه

ترم‌چهارم فقط پایان نامس

من دفاع پایان نامم باردار بودم سه ماهم بود

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............