2777
2789
عنوان

بلاگر هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 38 پست
انطوری که متوجه می شم یعنی یه کاری می کنی که صفحه ات فالور زیاد جذب کنه اونوقت تبلیغ بهت می ذاری درس ...

اره با عکس شخصی هم میشه منتها دقت کنید چیزایی که جذاب باشه عکس شخصی کسایی جذابه واس مردم که زندگی ای لاکچری داشته باشن 

فالوور فیک کار درستی نیست بعد ی مدت فالورای خودتم ریزش میکنن و کلا کاربریت میپوکه😂😂اصل ی چیز دیگست 

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علت طلاقت خیانت بود؟

خیر

مرد زندکی نبود 

به شدت وابسته و دلبسته

دوبلر براش جنین کاشتم ای وی اف 

وکلا برای بجه دارشدن اومد زن حوون گرفت

زندگی منم خراب کرد

ازدواح دوم اون آقابودم

از اون بلاگرخوشگلایی که من دوسشون دارم      

نه گل جان زیاد خوشگل نیستم 😂😂😂ی دختر خیلی سفید با موهای خرمایی چشای خرمایی یکم درشت لب کوچولو🥴😂و رنگ پریده شبیه جن میمونم 🥴🥴🥴😂

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨
خیر مرد زندکی نبود  به شدت وابسته و دلبسته دوبلر براش جنین کاشتم ای وی اف  وکلا برای ب ...

آخی بگردم انشااا... یه بخت و اقبال خوب قسمتت بشه🌹🌹و مرد نیستم اصلا هم تاحالا خصوصی به کسی پیام ندادم