2777
2789
عنوان

لطفا بیاین

63 بازدید | 2 پست

سلام دوستان من ۱۵ سالمه توی تاپیک های قبلی کامل توضیح دادم اگه دوست داشتید بخونید ، من یه سری چیزا تو سینه راستم احساس میکنم  کلا سمت راستم سفت تره رفتم ماما معاینه کرد چیزی احساس نکرد و گفت مشکلی نیست  اومدم خونه وسواس گرفتم که نکنه سمت راستم رو معاینه نکرد باشه چون چپ رو یادمه ولی راست رو نه البته یک سری علائم دیگه هم دارم که 

درد در نیمه پایینی سینه سمت راستم : البته دوره ایه و به پریودم مربوطه 

برآمدگی زیر بغل : چند وقت پیش رفتم دکتر با نگاه کردن گفت طبیعیه و پستان فرعیه 

توده هم که گفتم 

الان به نظر تون من مشکلم وسواسه بیشتر درسته؟ 

همش میگم نکنه دور از جون سرطان باشه و.... 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
خدا نکنه عزیزم  میخوایی یه بار دیگه برو پیش دکتر متخصص دیگه برای اطمینان خودت

دیگه نمیبرنم آخه من پروندم سیاهه تو یه سال صد تا دکتر برای چیز های مختلف رفتم هیچ کدوم هم شکر خدا چیزی نبود 

تو این سن دور از جون سرطان داریم ؟ 

آخه از ماما و یه پزشک پرسیدم گفتن تو این سن نداریم ولی اینترنت آدم رو نابود میکنه

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.