2777
2789
عنوان

کمک لطفا

116 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من ۱۵ سالمه توی تاپیک های قبلی کامل توضیح دادم اگه دوست داشتید بخونید ، من یه سری چیزا تو سینه راستم احساس میکنم  کلا سمت راستم سفت تره رفتم ماما معاینه کرد چیزی احساس نکرد و گفت مشکلی نیست  اومدم خونه وسواس گرفتم که نکنه سمت راستم رو معاینه نکرد باشه😂 چون چپ رو یادمه ولی راست رو نه 😂البته یک سری علائم دیگه هم دارم که 

درد: البته دوره ایه و به پریودم مربوطه 

برآمدگی زیر بغل : چند وقت پیش رفتم دکتر با نگاه کردن گفت طبیعیه و پستان فرعیه 

توده هم که گفتم 

الان به نظر تون من مشکلم وسواسه بیشتر درسته؟ 

همش میگم نکنه دور از جون سرطان باشه و.... 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

بزار حالا یه روز از عضویتت بگذره

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😕 منم تازه عضو شدم یعنی اجازه ندارم تاپیک یا نظر سنجی بگذارم یا نظر بدم؟؟☹️

اجازه داری ولی نه اپیکای اینجوری

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
بزار حالا یه روز از عضویتت بگذره

عزیزم من خیلی ساله که خواننده خاموشم از وقتی مادرم باردار شد تا الان که نزدیک ۳ ساله میومدم اینجا و جواب سوال های مادرم و خودم رو میگرفتم و این موضوع آنقدر به من فشار آورد مجبور شدم تاپیک بزنم 

واقعا براتون متاسفم که انقدر راحت دل آدما رو میشکنین

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
مگه چه جوریه؟ از مون راهنمایی خواسته

🙏😣

عزیزم من خیلی ساله که خواننده خاموشم از وقتی مادرم باردار شد تا الان که نزدیک ۳ ساله میومدم اینجا و ...

دکتر رفتی بهت گفته دیگه تاپیک زدنم نداره درضمن من نمیدوستم با چجور ادمی طرفم وگره اگه میدونستم انقدر زود ناراحت میشی هیچوقت نظر نمیدادم

و هر چی که دلش بخواد می تونه بگذاره و این‌جا برای یک نفر نیست برای همه هس😕🤕

اول لطف کن یه سر به قوانین بزن بعد منو بخور 

دکتر رفتی بهت گفته دیگه تاپیک زدنم نداره درضمن من نمیدوستم با چجور ادمی طرفم وگره اگه میدونستم انقدر ...

همه آدم ها یک جور شخصی دارن مثل یکی مثل من و دوستمون زود ناراحت می شیم و بعضی ها قبل حرف زدن فکر نمی کنن🤕

من اگه خواننده خاموش نبودم انقدر به اصطلاحات و ... این سایت

وارد نبودم