2777
2789
عنوان

قرص لاغری الفا بهتره یا گلوریا؟

21982 بازدید | 37 پست

بچه لطفا میشه بیاید کسی از این دو قرص استفاده کرده تا الان و اگ استفاده کرده قیمتش چند بوده؟  تاثییر داشته براشون؟

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم

من امروز الفا خوردم بدنم شرو ب گزگز کرد بد صورتم و زبونم بیحس شدن کلی کار کردم دهنمم ی وقتایی کج میشد کلی کار کردم امروز  ۱۱ شب درس شد دهنم همچیم اوکی بود حالا نمیدونم عوارض قرصه یا سکته کردم قرص خوردم.

من امروز الفا خوردم بدنم شرو ب گزگز کرد بد صورتم و زبونم بیحس شدن کلی کار کردم دهنمم ی وقتایی کج میش ...

دهنت کج شد؟؟؟؟😯 واااا من چن بار تا الان گلوریا خوردم الانم اخرای الفا هستم اول ک بگم اصلاااا دهن کجی یا بیحسی نداره بعدم ای قرصا تا وقتی میخوری لاغر میکنه بعدش برمیگرده بدن حالا نمیدونم چرا ولی لطفا با یکی مشورت کن شاید اسپاسم اولیه سکته بوده مگ چن سالته؟

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز الفا خوردم بدنم شرو ب گزگز کرد بد صورتم و زبونم بیحس شدن کلی کار کردم دهنمم ی وقتایی کج میش ...

دوماه پیش ک گلوریا خوردم خیلییی حالمو بد کرد همش فشارمو میبرد بالا ک میخاستم کور بشم ۱۵ تاشو خوردم باقیشو ریختم چن بارم باعث شد بالا بیارم حس میکنم جدیدا زدن گلوریارو نابود کردن 

دهنت کج شد؟؟؟؟😯 واااا من چن بار تا الان گلوریا خوردم الانم اخرای الفا هستم اول ک بگم اصلاااا دهن کج ...

نمیدونم بخدا میترسم دباره بخورم میگم این دفعه فلج نشم.قطعش کردم کلا ۲۲سالمه هیچ مشکلیم ندارم شایدم بدنم حساسیت داره به این دارو اینجوری میشم .

دوماه پیش ک گلوریا خوردم خیلییی حالمو بد کرد همش فشارمو میبرد بالا ک میخاستم کور بشم ۱۵ تاشو خوردم ب ...

اره الان گلوریا خوب نیستن خیلی افتضاح هستن .میخام دگ قرص نخرم با دمنوش گیاهیی و عرقیحات لاغر کنم اینجوری حداقل کمتر هزینم میشه.شما الفارو چند خریدی .اگ ب کسی بسازه خوبه خیلی وزن کم میکنه

نمیدونم بخدا میترسم دباره بخورم میگم این دفعه فلج نشم.قطعش کردم کلا ۲۲سالمه هیچ مشکلیم ندارم شایدم ب ...

منم ۲۳ سالمه نخور منم هیچ مشکلی ندارم ول کن کلا 

چند کیلو کم کردین الا با الفا .من قرارشد صب برم قرصو پس بدم جاش وسیله بردارم 

عزیزم من زیاد اضافه وزن ندارم برا من زیاااد تاثییر نداشت نمیدونم چرا ۳ کیلو کم کردم 

یعنی شما ن گزگز بدن .ن بی حسی سرگیچیه یا اینکه انگار سرتون سنگین شده .یا صورتت دارن فشار میدن هیچ کد ...

با گلوریا ک یکی دوماه پیش خریدم حالت تهوع تااااری شدددید در حد کور شدن استفراغ میکردم فشارم رو ۱۷ ۱۸ میرف اصن اگ ۱۰ تاشو میخوردم میدونستم میمردم ولی الفا عوارضش کمتر بود اصلااا گلوریارو معلوم نیس سری های جدید چی قاطیش میکنن

من همون یه روزم ک خوردم الفا رو خیلی جلو اشتهام گرف یک کیلو کم کردم لباسی ک پوشیده بودم بازوهاش تنگ ...

چن کیلویی شما؟ شایدم چون خیلیی چاق نیستم اثر نداشت نمیدونم والا