2777
2789
عنوان

کسی لیفت مژه انجام داده؟

292 بازدید | 38 پست

سلام من مزه های بلند دارم ولی بی حالت هستن میخوام لیفت کنم ولی دو دلم کسی انجام داده؟

❤یا امام رضا(ع)❤به خودت سپردم غمی را که بی‌صدا قلبم را میخورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام دادم بااینکه مژه هام کوتاه بود ولی خیلی خوشکل شد

شماکه مژه هات بلندن حتماخیلی ناز میشی.

خیلی دوست دارم یه سری تغییرات درون خودم ایجادکنم.استارت تغییرات مثبت 11فروردین1401😄اگه  زدم زیر قولم میام اینجامینویسم که شماها دعوام کنید که عهدم وشکستم😄😃اگه امضام وخوندی وحوصله داشتی بپرس فندق سر قرارت هستی یانه اگه نبودم دعوام کن😄😲😓فندق سرقرارش نبود ولی از18فروردین دوباره تصمیم گرفتم پای عهدم بمونم.چون زدم زیرقولم هرکی امضام وخوند.یادآوری کنه که این سری سر قولم بمونم😄😄(اینجانب فندقی بااراده که تو تصمیمیش موفق شد👏👏)❤❤
من انجام دادم.اولش خیلی شیکه ولی بعدش پشیمون شدم .تا دوماه مژه های شکننده م میرفتن تو هم ریمل هم نمی ...

بله من اینو چند جا خوندم دو دل شدم 

من انجام دادم بااینکه مژه هام کوتاه بود ولی خیلی خوشکل شد شماکه مژه هات بلندن حتماخیلی ناز میشی.

ممنون خانم.

چند جا شنیدم مژ ه ها بعدش شکننده و پیچ خورده میشن

ممنون خانم. چند جا شنیدم مژ ه ها بعدش شکننده و پیچ خورده میشن

نه من اینطوری نشد

خیلی دوست دارم یه سری تغییرات درون خودم ایجادکنم.استارت تغییرات مثبت 11فروردین1401😄اگه  زدم زیر قولم میام اینجامینویسم که شماها دعوام کنید که عهدم وشکستم😄😃اگه امضام وخوندی وحوصله داشتی بپرس فندق سر قرارت هستی یانه اگه نبودم دعوام کن😄😲😓فندق سرقرارش نبود ولی از18فروردین دوباره تصمیم گرفتم پای عهدم بمونم.چون زدم زیرقولم هرکی امضام وخوند.یادآوری کنه که این سری سر قولم بمونم😄😄(اینجانب فندقی بااراده که تو تصمیمیش موفق شد👏👏)❤❤
ولی موندگاریش سه ماه نبود کمتر  شاید دوماه بود  منم مژه هام بلنده ولی بی حالته

مژه های شما شکننده شدن؟ پیچ خوردن تو هم

برای تعطیلات عید انجام بدید اگر خیلی دوست داری امتحان کنی

آره واسه عید خواستم ولی چون شلوغه گفتش از الان وقت بگیرم واسه ماه اسفند

سلام عزیزم. من تو یکی از تاپیکها نظر شمارو دیدم که گفتید ختم یک هفته ای قرآن برای ازدواج خیلی مجربه . شما خودتون انجام میدید با هزینه؟ 

من میخوام اگه خدا بخواد این ختمو انجام بدم اگه کمکم کنی بگی چطوریه ممنونت میشم😍

من خیلی ختمها انجام دادم نتیجه نگرفتم ولی نظر شما رو دیدم دلم روشن شد که این ختم رو هم انجام بدم