2777
2789
عنوان

😭😭😭چیکار کنم

186 بازدید | 18 پست

تو این حال خراب من شوهرم و داشته مهمون دعوت کرده .

اونم از مشهد دلش برا مامانش تنگ شده اسرار اسرار ک داشت بیان الآنم مادرشوهر من زنگ زده میگه آره دلش برام تنگ شده داره بی تابی می‌کنه من قبلش به شوهرم گفتم خب تو دو سه روز برو پیششون من میرم خونه مامانم .مادرش بد نیست ولی واقعا توانایی بشور بساب ندارم همش دارم عق میزنم .منم اون جوری نیستم بخدا ک بدم بیاد ازشون یا هرچی فقط الان شرایط من اوکی نیس .نمیتونم غذا درست کنم الان پشت تلفن میگن شاید بیاییم اگه آمدیم زیاد تو زحمت نیوفت یعنی توقع دارن تدارک ببینم 😐😭😭😭😭😭😭

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوخیی بیام کمکت

قربونت برم .واقعا موندم چیکار کنم دوماه پیش اینجا بودن بخدا اصلا مسئله امدنشون نیس قدمشون سر چشم ولی من هم بد ویارم هم خیلی جام تنگه خونم ۵۰متر موندم چیکار کنم سریع به بو واکنش نشون میدم حالم بد میشه 😭😭😭😭😭

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.

گلم بگو شوهرت درست کنه یا از بیرون بگیره 

بگو عزیزم مادرت قدمش سر چشم ولی می شه خودت کمک کنی من اصلا حالم خوب نیست 

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
قربونت برم .واقعا موندم چیکار کنم دوماه پیش اینجا بودن بخدا اصلا مسئله امدنشون نیس قدمشون سر چشم ولی ...

بمیرم من اخه🥺🥺

ایشالا که نمیان عزیزم اگه ام اومدن زیاد خودتو به زحمت ننداز چاره ای نیست💛

ایشالله که نمیان

والا اینجوری ک شوهر زنگ زده بعید می‌دونم میان .آخه خودشم بچه مریض داره آخه بخدا دوماهم نمیشه ک هم و دیدن .قبلاً شوهرم یک سال یکسال می‌رفت مشهد میدیدشون از وقتی ازدواج کردیم اینجوری شدن مامانش زنگ میزنم پشت تلفن گریه می‌کنه من اول گفتم خب دلش میخواد بچه هایش کنارش باشنبی تابی می‌کنه یه مدت بگذره درست میشه .الان من بچه مریض کجای دلم بزارم طفلکی پوشکیه سنشم زیاده بخدا اگه حامله نبودم یک ماهم میموندن برام مشکلی نبود 😭

توهرکاری که راحتی بکن.اصلا به خودت فشار نیار غذا درست نکن شوهرت از بیرون بگیره خودشون میرن

جا رو چیکار کنم😭😭😭😭

بمیرم من اخه🥺🥺 ایشالا که نمیان عزیزم اگه ام اومدن زیاد خودتو به زحمت ننداز چاره ای نیست💛

خدا نکنه عزیزم دعا کن نیان بخدا من مشکلی ندارم شوهرم پاشه بره دوسه روز

نه بنده خدا گفت که تدارک نبین.اونم اوضاع شما رو می‌دونه.حساس نباش.خوش باش 

عزیزم اون دفعه ام آمدن می‌گفت شام درست نکن ما نمیخوریم من یکم درست کردم  گفتم خب حالا در حد یه شام ساده مامانش گفت حالا یه برنجم کنارش میذاشتی ته دلمونو بگیره اون سری واسه 5نفر آدم ۶تا پیتزا درست کردم آخرم اینجوری گفتن توقعین

گلم بگو شوهرت درست کنه یا از بیرون بگیره  بگو عزیزم مادرت قدمش سر چشم ولی می شه خودت کمک کنی م ...

اگه بیان همین کارو میکنم دیگه چاره چیه