2777
2789
عنوان

دیشب ۳میلیون روی کارتم بود

162 بازدید | 13 پست

رفتم ۱ تومن قسط دادم آخرین قسط رو هم که ریختم موجودی گرفتم دو میلیون و چهل و چهار هزار رو کارتم موند 

امروز رفتم بازار نزدیک ۲۰۰تومن خرید کردم موجودی رفتم بعدش دیدم زده یک میلیون و دویست موجودی دارم 😐

رفتم ده گردش آخر حسابمو گرفتم دیدم دیشب ساعت نزدیک ۸ شب ۵۳۵هزار از حسابم کم شده با اینکه من اون موقعه خونه بودم و کارت دست خودم بوده ☹️

بنظرتون چطوری شده؟ 

مگر میشود زندگی مرا به هم ریخته آفریده باشد؟ خدای دانه های انار ✨🦋🦄

رمزتو در اختیار کسی نزاشتی،یا خرید اینترنتی نکردی؟

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمز دوم یا پویاتو کسی نداره؟

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          
قسطت چقدره.دیروزم یکی از آشناها گفت پول وامم رو دوبار از حساب برداشت کردن

ن من خودم قسط میزدم بعد قسط هم موجودی گرفتم دو تومن رو کارتم بود و درست بود یک ساعت بعدش کسر شده اون مبلغ و اصلا اینکه من قسط ۵۰۰هزاری نداشتم 

کارتت مال کدوم بانکه؟ بعد موقع خرید رمزو به فروشنده گفتی؟

نه دیشب ساعتی کم شده که اصلا من خونه بودم 

ن من خودم قسط میزدم بعد قسط هم موجودی گرفتم دو تومن رو کارتم بود و درست بود یک ساعت بعدش کسر شده اون ...

شاید کارمزد بانک بوده سالانه ی مقداری کارمزد میگیرن .حالا بانک برو شاید چک کنن که چطور شده.ی بارم ما ۱۰میلیون چندسال پیش خوابوندیم بانک برا وام ۵۰۰ازش کم شد بهد دوروز بعد دوباره واریز شد.رفتیم گفتن یکی از آشناها کارمنده چکش ۵۰۰کم داشت از حساب ما بدون اجازه برداشتن تا چکش پاس شد دوباره واریز کردن‌.از این گند کاری ها زیاد میکنن.چون مبلغش زیاد بالا نبود پیگیری نکردم دیگه

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋