2777
2789
عنوان

تف به بچه دوم شدن

517 بازدید | 41 پست

تف به بچه دوم بودن 🤕😂

همیشه و تو هر مرحله از زندگیت مسائل مهم تر بچه اول هست و این باعث میشه تو همش بری تو حاشیه

مثلا تو مدرسه ای اون چون دانشگاس باید بیشتر بهش برسن 

تو دانشگاهی اون چون موقع ازدواجشه بازم باید سهم بیشتری داشته باشه 

تو می رسی به ازدواج اون طفل مظلوم حالا دیگه بچه داره به کمک بیشتری نیاز داره ☹️😂

بچه دوما شمام مثل منید؟! 😑😂

لطفا جای خدا نباشید. 

نه

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨

من دومم اما اینجور نب

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

البته بچه سومم

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨

ما چی بگیم اون وسطی بودیم علاف بودیم همش😃😃😉😂

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

دومم و دقیقا اینجوریه

مادرم خودش اعتراف میکنه که دست خودم نیست بچه اول و خصوصا آخری رو بیشتر دوس دارم اولی نور چشممه دومی هم ته تغاری کوچیکم 

بچه وسط که  من باشم اضافه س انگار

اگه بابام نبود از کمبود عاطفه روانی میشدم 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...