2777
2789

هوووف حداقل بقیه این دنیاشون اگه خرابه خوش میگذره بهشون 

مابدبختا گناه کار هستیم خوشم نمیگذره بهون اون دنیاهم خو میریم جهنم 😂والا مادیگه خیلی خدازده اییم

بازوهام پر از جوشه اگه راه حلی دارین راهنماییم کنید خیلییی سخته از گرما متنفر باشی اما حتی نتونی یه لباس باز بپوشی.. و بزرگ ترین دغدغت بشه که چجوری قراره لباس عروس بپوشی.. 

ار خیلیم خوش میگذزع نمیبینی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خوش گذرونی گناه نیس ک

چرا دیگه طرف باهمه لاس میزنه همه مهمونی میره شرابو این حرفا دیگه اینا همش گناهه ولی خوشم میگذره بهشون خدایی 

اینا حالا میرم جهنم ولی ما چی ماهم میریم جهنم بی شک 

حالا یه دوتا طبقه بالایینه جهنممون 

بازوهام پر از جوشه اگه راه حلی دارین راهنماییم کنید خیلییی سخته از گرما متنفر باشی اما حتی نتونی یه لباس باز بپوشی.. و بزرگ ترین دغدغت بشه که چجوری قراره لباس عروس بپوشی.. 
بستگی داره به چی بگی خوش گذرونی😂😂

مثلا بری الاسکا ی هتل خفن اونجا و ابگرمش تو هوای یخ 

و رستورانش برات انواع اقسام خوراکیا رو بیارن 

بعدشم بری اسب سواری 

دیگه فقط الکل نباید بخوری خب بقیه ش گناه نیس ک 

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!

ما گناهامون اگه در حد جهنم نباشه حداقل ثواب آنچنانی هم نکردیم با این وضع گمونم توهمون بهشتم میشیم کارگر بهشتیا ما انار دون میکنیم اونا میخورن 😂😂😂