2821
2789
عنوان

رنگ مو

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 25 پست
دو برابر نه ، وقتی رنگت رو تو ظرف ریختی کم کم اکسیدان رو اضافه میکنی هم میزنی به غلظت ماست معمولی که ...

اها عزیزم.حدود نیم ساعت بود اره ریشه موهام زدم و دم موهام ولی تغییری نکردن.رنگ بلوندخیلی روشن ۹ بااکسیدان ۹درصد غلظتشم همین حدودبود

دم دکلره داره عزیزم ، اینا حریف دکلره نمیشن فقط میتونه یه تاثیرات محدودی داشته باشه ، ضمن اینکه روی ...

اره رنگشون خیلی روشنه.برا دم موها بنظرت گلم چیکار کنم اخه بالیاژ کرده بودم ولی دمشون ب اون روشنی ک میخاستم نرسید و خوشم نمیادمیخام روشن ترشن دم موها.ابروهارو چجور روشن کنم گلی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اها عزیزم.حدود نیم ساعت بود اره ریشه موهام زدم و دم موهام ولی تغییری نکردن.رنگ بلوندخیلی روشن ۹ بااک ...

دم مو تکلیفش روشنه ، هم باید رنگ قبلی پاک بشه هم شماره ی رنگ پایین تر و اکسیدان پایین تر استفاده بشه

اما ریشه باید رنگ می گرفت ، پریود که نیستی ؟ 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
دم مو تکلیفش روشنه ، هم باید رنگ قبلی پاک بشه هم شماره ی رنگ پایین تر و اکسیدان پایین تر استفاده بشه ...

اهاگلم یعنی خودشون روشنن موهام باید رنگ چی بزارم روشون.نه ریشه اصلا رنگ نگرفت پریودم نییتم

اره رنگشون خیلی روشنه.برا دم موها بنظرت گلم چیکار کنم اخه بالیاژ کرده بودم ولی دمشون ب اون روشنی ک م ...

ابرو رو از همین رنگ میتونی بذاری فقط باید حواست باشه یهو روشن نشه تند تند باید ابرو رو چک کنی چون هم اکسیدانت خیلی روشنه هم رنگت

بالیاژت رو اگه میخوای روشن تر بشه باید بری ترمیم ، اگه کل موهات دکلره بود میشد یه کاری کرد ولی چون بالیاژه و شکل خودش رو داره باید طبق شکل خودش ترمیم بشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
ابرو رو از همین رنگ میتونی بذاری فقط باید حواست باشه یهو روشن نشه تند تند باید ابرو رو چک کنی چون هم ...

اهااینم همون جورک گفتی قاطی کنم با اکسبدان گلم.نمیشه عادی رنگش کردگلم یعنی بدون ترمیم

اهاگلم یعنی خودشون روشنن موهام باید رنگ چی بزارم روشون.نه ریشه اصلا رنگ نگرفت پریودم نییتم

عجیبه البته گاهی پیش میاد موها ادا دربیارن دوباره امتحان کن

برای قسمت دکلره رنگساژهای زیادی میشه گذاشت متناسب با پایه ی ۸ ... مثلا ترکیب نسکافه ای ۷ و خاکستری ۸ و دو سانت رنگ بنفش ... یا مثلا مرواریدی ۷ و بژ ۷ و ...

اما مساله اینه که میخوای ریشه و بقیه رو روشن کنی اونوقت این دو قسمت با هم تناسبی نخواهند داشت

اگه بالیاژت رو میخوای هنوز داشته باشی زمینه رو نباید انقدر روشن کنی ریشه رو نباید روشن کنی

این چند تا روشنی با هم تناسب خوبی ندارن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
اهااینم همون جورک گفتی قاطی کنم با اکسبدان گلم.نمیشه عادی رنگش کردگلم یعنی بدون ترمیم

چرا میشه چون گفتی میخوام روشن تر بشه برای روشن تر شدن باید پایه ی دکلره اش بره بالا

برای تغییر رنگش اول باید با شامپو شیمیایی رنگ  این قسمت پاک بشه بعد رنگ جدید گذاشته بشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
عجیبه البته گاهی پیش میاد موها ادا دربیارن دوباره امتحان کن برای قسمت دکلره رنگساژهای زیادی میشه ...

نه گلم ب حدروشنی بقیه مثل قبلش ک یکم روشن بود.میخام سیاه نباشن ریشه موهام بدم میاد.اره اصلااارنگ نگرفت.میتونم گلم دوباره بعداازت سوال کنم

نه گلم ب حدروشنی بقیه مثل قبلش ک یکم روشن بود.میخام سیاه نباشن ریشه موهام بدم میاد.اره اصلااارنگ نگر ...

خوب پس نباید این رنگ رو می گرفتی

برای ریشه یه قهوه ای تیره یا متوسط مثل خاکستری ۵ و اکسیدان شش درصد مناسب بود (البته به جنس مو بستگی داره )

برای قسمت دکلره دار هم اول پاک کردن رنگ قبلیش و بعد رنگساژ جدید

اره عزیزم سوال داشتی بیا تاپیکم

https://ninisite.co/discussion/topic/726421/آلبالو-و-پاسخ-به-پرسش-های-آرایشی-پیرایشی-بفرمایید-تو?postId=220374832

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم