2821
2789
عنوان

رنگ مو

173 بازدید | 25 پست

سلام خانمااا ی سوال فوری الان.رنگ مو بلوندخیلی روشن یعنی ۹بادکلره ۹درصد گرفتم میخام بزارم روی ریشه موهام که تقریبامشکی خرمایی ان و روی دم موهام که زیتونی دودی خیلی روشن ان.میخام ریشه شون قهوه ای روشن و دم موهام روشن ترشن.چجورباید بزارم و چه مدت.بدون دکلره

چون رنگ موها و دکلره کردن حساسه فقط ازارایشگر مشاوره بگیر مگر اینجا کسی تخصص داشته باشه

بلد نیستی ببر بده آرایشگر موهاتو خراب نکن رنگ روهم حروم نکن

من همیشه میرم آرایشگاه تواین سالها یه با مشکی پرکلاغی گرفتم اونم بردم دادم آرایشگر رنگ کرد برام وگرنه همیشه از رنگ و پور دکلره ی خود آرایشگر استفاده کردم موهام هم خراب نشده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه،

منتشر می‌شه.

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن. 🌷

منظورت اکسیدان ۹ درصد هست ؟ نوک موهات دکلره داره؟

اره .الان رنگ بلوندخیلی روشن دارم بااکسیدان ۹ درصد.میخام ریشه موهام و دم موهام یعنی اخرای موهام بدون دکلره روشن ترشه ولی نمیدونم ترکیب رنگ چقدباید باشه

چون رنگ موها و دکلره کردن حساسه فقط ازارایشگر مشاوره بگیر مگر اینجا کسی تخصص داشته باشه بلد نیستی ب ...

اخه فقط دوسه سانت ریشه هست و یکم اخرای موهام.میخام خودمم یادبگیرم

اره .الان رنگ بلوندخیلی روشن دارم بااکسیدان ۹ درصد.میخام ریشه موهام و دم موهام یعنی اخرای موهام بدون ...

قسمتهایی که دکلره نداره مشکلی نداره روشن میشه رنگت رو با اکسیدان قاطی کن البته اینکه کیفیت رنگت چطور دربیاد دیگه باید قوانین رنگ رو رعایت کنی ولی روشن میشن

اما برای قسمت دکلره دار ، رنگ روی دکلره باید با پایه ی دکلره تناسب داشته باشه هر رنگی روی هر پایه ای جواب نمیده مخصوصا اگه رنگ قبلی دکلره هنوز باقی باشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
قسمتهایی که دکلره نداره مشکلی نداره روشن میشه رنگت رو با اکسیدان قاطی کن البته اینکه کیفیت رنگت چطور ...

به چه نسبتی قاطی کنم گلم که تقریبا قهوه ای روسن مثلا در بیادو چقدر بمونه رو موها.ایناموهام خودشون الان تقریبا میشه گفت دودی زیتونی روشن هستن واون موقع فک کنم دکلره به پایه هشت رسیده بود.الان میخام فقط یکم روشن ترشه دم موهام .چون بالیاژکرده بودم 

به چه نسبتی قاطی کنم گلم که تقریبا قهوه ای روسن مثلا در بیادو چقدر بمونه رو موها.ایناموهام خودشون ال ...

چهل دقیقه بمونه روی موهای بدون دکلره

اکسیدان رو انقدری بریز که به غلظت ماست برسه مخلوطت

اینکه چقدر روشن بشه به جنس موهات بستگی داره

برای قسمت دکلره دار رنگ حدودا یک ربع باید بمونه اما ، رنگ شماره ی ۹ برای پایه ی ۸ روشنه و مناسب نیست اونقدری رنگ نمیده

اکسیدان ۹ درصد برای قسمت دکلره شده مناسب نیست شش درصد یا سه درصد لازمه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
اخه فقط دوسه سانت ریشه هست و یکم اخرای موهام.میخام خودمم یادبگیرم

باشه هرچی باید مشاوره بگیری ویاد بگیری آرنت یا یه آرایشگر و بعد انجام بدی 

ارزش نداره موهات خراب بشه منم دوسه سانت ریشه میکنه میرم آرایشگاه دوسه ماه یه بار

ارایشگرم میگه چندتا رنگ میکس میکنه و ضد زردی میریزه کاری که توش تخصص ندارم رو اصلا انجام نمیدم نظر هم نمیدم اخلاقم اینه

چهل دقیقه بمونه روی موهای بدون دکلره اکسیدان رو انقدری بریز که به غلظت ماست برسه مخلوطت اینکه چقدر ...

یعنی گلم بنظرت برای ریشه موهام اکسیدان دوبرابر رنگ موباشه؟اخه دیروز گزاشتم انگاررنگ نگرفتن ریشه موهام.الان برا دم موهام که خودشون رنگن نمیشع بااکسیدان ۹درصد روشن ترشن؟

یعنی گلم بنظرت برای ریشه موهام اکسیدان دوبرابر رنگ موباشه؟اخه دیروز گزاشتم انگاررنگ نگرفتن ریشه موها ...

دو برابر نه ، وقتی رنگت رو تو ظرف ریختی کم کم اکسیدان رو اضافه میکنی هم میزنی به غلظت ماست معمولی که رسید کافیه

دیروز چقدر رنگ روی ریشه هات موند ؟ ریشه های خودته دیگه رنگ قبلی که نداره ؟

شماره ی رنگت رو بنویس

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
یعنی گلم بنظرت برای ریشه موهام اکسیدان دوبرابر رنگ موباشه؟اخه دیروز گزاشتم انگاررنگ نگرفتن ریشه موها ...

دم دکلره داره عزیزم ، اینا حریف دکلره نمیشن فقط میتونه یه تاثیرات محدودی داشته باشه ، ضمن اینکه روی دکلره هات رنگ هست هنوز اون رنگ اثر خودش رو داره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم