2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ولش کن به خودت برس جنس مخالف انقدر ارزش نداره که بخوایی خودتو ناراحت کنی.

واسه ی همینه که سعی دارم گریه نکنم. اصلا نمیتونم راحت گریه کنم.فقط چند تا قطره اشک میاد. بقیش توی دلم میمونه.خیلی طول میکشه تا حالم خوب بشه. 

منم همین حسو تجربه کردم چند سال پیش ولی با گذر زمان کمرنگ شد 

فقط آدم به اینجور تلخیای عادت میکنه، اما فراموش که نمیکنه. حتی وقتی مرورشون میکنی بازم یه حس غم توی چیزی بهت گذشته هست.آدم مجبوره که عادت کنه. چون هیچ انتخاب دیگه ای نداره. 

آخرین باری که از ته دل خوشحال شدم رو میگم پارسال بار سوم که امتحان تستی رانندگی رو قبول شدم اون موقع ...

دو هفته دیگه امتحان شهری رانندگی دارم ، بار سوممه ، دعام کن بتونم استرسمو کنار بزارم و قبول بشم 

آره گریه کردن خیلی آدمو آروم میکنه😔

ولی خب من نمیتونم گریه کنم.اشکا کفاف غم توی دلمو نمیدن. واسه ی همینم تمام روز بارها نفس عمیق میکشم و درس میخونم.میگم که اشکم درنمیاد نمیدونم چرا فقط برای کمتر از یه دقیقه میشه چند تا قطره اشک بریزم.بیشتر بغضه. مهم نیست. اصلا مهم نیست. 

دو هفته دیگه امتحان شهری رانندگی دارم ، بار سوممه ، دعام کن بتونم استرسمو کنار بزارم و قبول بشم  ...

ایشاالله میتونی عزیزم.

استرس یه چیز طبیعیه.

انسان همیشه وقتی برای اولین بار قصد انجام کاریو داره استرس داره .

ولی اینو بدون اگه بتونی این ترسو بزاری کنار بعدش بهترین حس دنیا نصیبت میشه .

ترس ها جلوی خیلی از موفقیت های آدمو میگره

واسه ی همینه که سعی دارم گریه نکنم. اصلا نمیتونم راحت گریه کنم.فقط چند تا قطره اشک میاد. بقیش توی دل ...

منم خیلی وقته  دیگه گریه نمیکنم برای مشکلات زندگی ، دعوا هم نمیکنم ... انقدر بهم اهمیت داده نشد انقدر بهم گفت که مهم نیستی که دیگه برام عادت شد ... دیگه فقط از خدا همه چیو میخوام 

ولی خب من نمیتونم گریه کنم.اشکا کفاف غم توی دلمو نمیدن. واسه ی همینم تمام روز بارها نفس عمیق میکشم و ...

الهی بمیرم برای دلت عزیزم.

ولی هنوزم دیر نشده .

سعی کن شاد زندگی کنی.میدونم سخته ولی حتما شدنیه🥰⁦❣️⁩