2777
2789

خودتون خواستین که سقط کنین

تا قبل چه سنی از بارداری میشه با مصرف قرص و دارو سقط کرد؟متخصص زنان باید داروشو بده میده اصلا؟میشه یکم منو راهنمایی کنید 

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
من انجام دادم دو هفته پیش عزیزم  باید سقط میشد البته مقصرش خودمون بودیم منمکرش نیستم  &n ...

چجور بود میشه کامل بگی چیکارکردی چندوقتت بود

منم مجبورم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منم بگید 😢

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
من انجام دادم دو هفته پیش عزیزم  باید سقط میشد البته مقصرش خودمون بودیم منمکرش نیستم  &n ...

قرص فقط خوردی ؟درد خیلی داشت چجور بود میشه بگییییی

سه هفته بود 

قرص هم از یه داروخانه گرفته بودیم البته باکلی حرف زدن و این چیزا چون نمیدادن! دوسال پیش... بدون مشورت با دکتر 

هفت تا قرص بود هر یک ساعت یکی واژینال یکی زیر زبونی تا فرصت تموم شه

بعد همونجا اصلا خونریزی زیاد و درد نداشتم (درحد دو سه قطره)بعد یک روز خونریزی زیاد مثل عادت ماهانه  دردش هم همینجوری بود ... تا اینکه سقط شد و بعد نوروز رفتم سونو که ببینم بقایاش نمونده باشه که چیزی نبود...

سه هفته بود  قرص هم از یه داروخانه گرفته بودیم البته باکلی حرف زدن و این چیزا چون نمیدادن!&nbs ...

یعنی به متخصص بگم داروشو نمیده؟ 

تا چه سنی میشه فقط با دارو سقط کرد؟

یعنی به متخصص بگم داروشو نمیده؟  تا چه سنی میشه فقط با دارو سقط کرد؟

ببین اگه دلیلت منطقی باشه...مثلا بچه مشکلی(دور از جون)داشته باشه احتمالا بنویسه برات...ولی معمولا نمیدن..چون ب ما که ندادن...نمیدونم... و اینکه فکر کنم قبل۱۸هفتگی مجازِ سقط

منم 5سال پیش داشتم سقط با امپول

با آمپول چجور بود چندروز خوتریزی داشتی دردش چجور بود؟

بعدش دیگه نمیشه باردارشد؟